О даљим активностима политичког рада ПСС-БК на Косову и Метохији

0
2038

У Грачаници је 20. јула уприличен сусрет са председницима општинских одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК са Косова и Метохије. Сусету су присуствовали председници општинских одбора ПСС-БК на Косову и Метохији, који су према броју мандата освојених на ранијим локалним изборима међу успешнијим.

Протеклих година, због сталних промена власти у Србији наша странка је на Косову имала веће или мање успехе и чврсту вољу да учествује у политичком животу.

После срдачног и пријатељског разговора председници одбора су се сложили да је програм Покрета СНАГА СРБИЈЕ и Богољуба Карића прави и једини могући програм који може да унапреди и развије живот на Косову и Метохији и да као такав треба да буде циљ деловања сваке политичке странке.

Наравно, прилике су се промениле и учешће наших људи на наредним општинским и покрајинским изборима захтева формирање косовске странке. Сви су мишљења да је интерес грађана наше јужне српске покрајине формирање нове странке са првенствено економском оријентацијом и да би таква партија имала апсолутну подршку српског живља на Космету. Нови избори на Косову и Метохији, планирано је да буду одржани за две године.


ab9e8b5614c5d79e677ddf5ac4dcc8b6f32283c187f949486a2c97d4642d271f

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име