Новобеограђани подржали ПСС-БК: Треба да радимо, а не да кукамо!

0
2468

Промоција Покрета СНАГА СРБИЈЕ-Богољуб Карић наишла је на сјајан одзив међу становницима Новог Београда, који су имали прилике да се учлане у странку и поразговарају са њеним представницима.

Упркос томе што је жива на термометру прелазила 40 степени, то није спречило Новобеограђане да се у великом броју окупе испред штандова који су били постављени на две локације, код Отвореног ТЦ „Нови Београд“ и на пијаци у Блоку 44 и постану чланови Покрета СНАГА СРБИЈЕ-Богољуб Карић.

Са великим интересовањем и бројним идејама и млађи и старији суграђани прилазили су штандовима, где су их срдачно дочекивали и са њима разговарали Милорад Миличић, председник новобеоградског 0пштинског одбора, и координатори Смиљана Степић и Зоран Живановић у име Градског одбора.

Председник новобеоградског Општинског одбора Милорад Миличић том приликом истакао је да је економија од пресудног значаја за развој, а да Нови Београд има јако много потенцијала за напредак.


„Општина Нови Београд је велика општина, има највише становника, више од 220.000 грађана, и површину на којој постоји још много неизграђеног простора, где инвеститори могу да улажу, где могу да се изграде нови тржни центри, зграде, и све што је везано за развој економије, рекао је Миличић.

Он је нагласио и да се бројним активностима и преданим радом труде да привуку грађане њиховом покрету.

„Ми већ имамо више од 1.000 чланова на Новом Београду, пута још два или три члана породице, што значи три и четири хиљаде, што је завидан број. Ми се наравно не задовољавамо тиме, већ желимо да их буде још више. Тим поводом предузимамо бројне активности, разговарамо са члановима, шта може да се поправи на локалу и шире, шта бисмо још могли да урадимо, које предлоге бисмо могли да дамо, јер ми у коалицији на свим нивоима имамо наше представнике, два у скупштини Србије и два у Градској скупштини, што значи да имамо могућност да се чује наш глас, истакао је председник општинског одбора Новог Београда.

Грађани су у разговору са срдачним представницима Покрета истицали задовољство што могу да поделе своја размишљања и идеје.

„Волим Богољуба Карића зато што ради, ради, ради. Ми треба да радимо, а не да кукамо, треба да идемо на посао. Карићи раде, ми смо лењи. Ништа нам неће пасти с неба“, рекла је суграђанка код пијаце у Блоку 44.

Новобеограђани су посебно истакли да им је драго јер могу да се ослоне на Богољуба Карића и његов покрет, јер он, како кажу, може да помогне да млади дођу до посла и имају бољу будућност.

„То је човек који мисли о економије ове земље, да млади дођу и на власт и до посла, истакла је суграђанка која сје искористила прилику да се учлани у странку.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име