Novobeograđani podržali PSS-BK: Treba da radimo, a ne da kukamo!

0
2448

Promocija Pokreta SNAGA SRBIJE-Bogoljub Karić naišla je na sjajan odziv među stanovnicima Novog Beograda, koji su imali prilike da se učlane u stranku i porazgovaraju sa njenim predstavnicima.

Uprkos tome što je živa na termometru prelazila 40 stepeni, to nije sprečilo Novobeograđane da se u velikom broju okupe ispred štandova koji su bili postavljeni na dve lokacije, kod Otvorenog TC „Novi Beograd“ i na pijaci u Bloku 44 i postanu članovi Pokreta SNAGA SRBIJE-Bogoljub Karić.

Sa velikim interesovanjem i brojnim idejama i mlađi i stariji sugrađani prilazili su štandovima, gde su ih srdačno dočekivali i sa njima razgovarali Milorad Miličić, predsednik novobeogradskog 0pštinskog odbora, i koordinatori Smiljana Stepić i Zoran Živanović u ime Gradskog odbora.

Predsednik novobeogradskog Opštinskog odbora Milorad Miličić tom prilikom istakao je da je ekonomija od presudnog značaja za razvoj, a da Novi Beograd ima jako mnogo potencijala za napredak.


„Opština Novi Beograd je velika opština, ima najviše stanovnika, više od 220.000 građana, i površinu na kojoj postoji još mnogo neizgrađenog prostora, gde investitori mogu da ulažu, gde mogu da se izgrade novi tržni centri, zgrade, i sve što je vezano za razvoj ekonomije, rekao je Miličić.

On je naglasio i da se brojnim aktivnostima i predanim radom trude da privuku građane njihovom pokretu.

„Mi već imamo više od 1.000 članova na Novom Beogradu, puta još dva ili tri člana porodice, što znači tri i četiri hiljade, što je zavidan broj. Mi se naravno ne zadovoljavamo time, već želimo da ih bude još više. Tim povodom preduzimamo brojne aktivnosti, razgovaramo sa članovima, šta može da se popravi na lokalu i šire, šta bismo još mogli da uradimo, koje predloge bismo mogli da damo, jer mi u koaliciji na svim nivoima imamo naše predstavnike, dva u skupštini Srbije i dva u Gradskoj skupštini, što znači da imamo mogućnost da se čuje naš glas, istakao je predsednik opštinskog odbora Novog Beograda.

Građani su u razgovoru sa srdačnim predstavnicima Pokreta isticali zadovoljstvo što mogu da podele svoja razmišljanja i ideje.

„Volim Bogoljuba Karića zato što radi, radi, radi. Mi treba da radimo, a ne da kukamo, treba da idemo na posao. Karići rade, mi smo lenji. Ništa nam neće pasti s neba“, rekla je sugrađanka kod pijace u Bloku 44.

Novobeograđani su posebno istakli da im je drago jer mogu da se oslone na Bogoljuba Karića i njegov pokret, jer on, kako kažu, može da pomogne da mladi dođu do posla i imaju bolju budućnost.

„To je čovek koji misli o ekonomije ove zemlje, da mladi dođu i na vlast i do posla, istakla je sugrađanka koja sje iskoristila priliku da se učlani u stranku.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime