Novi PSS-BK u Novom Bečeju! (VIDEO)

0
2606

Minula nedelja u Novom Bečeju je prošla radno. Novi, a i nekoliko starih članova Pokreta SNAGA SRBIJE–BK, održali su izbornu skupštinu. Posle više godina mirovanja, Novi Bečej je opet rešio da bude u vrhu opštinskih organizacija u Vojvodini. Razgovaralo se o tome šta bi PSS-BK u samom Bečeju, ali i mesnim zajednicama, u kojima su, takođe, obnovljeni mesni odbori, mogli da učine da ovaj lepi grad na Tisi bude pre svega zaposlen. Ali, i da prednjači u ostvarenju ideja lidera u razvoju porodičnog biznisa, pogotovo u razvoju Bogoljubove ideje o porodičnim farmama.

Predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE – BK Persa Minjović je podsetila da je povratkom lidera posle skoro 12 godina, u svim mestima obnovljen rad Pokreta SNAGA SRBIJE-BK. I svuda je veliki priliv novih članova. Pokret i dalje ostaje najveći borac da se ekonomija Srbije ojača ne samo stranim investicijama, po kojima je Srbija vodeća u regionu, već i okupljanjem naših ljudi spremnih da investiraju u industrijske centre koje su ranije vlasti uglavnom uništile „tranzicionom privatizacijom“, koja je završila u privatne džepove.

Povratkom Bogoljuba u Srbiju – naglasila je Persa Minjović – oživele su ideje koje se mogu svesti na tri pojma- da Srbija radi, stvara i rađa!

Inače je posle višegodišnjeg mirovanja, pre nešto više od mesec dana, održan sastanak na kome je imenovano privremeno rukovodstvo u Novom Bečeju, sa osnovnim zadatkom da stvore privremene organe u mesnim zajednicima i prikupe nove članove. Do nedelje je već bio toliki priliv novog članstva da je održana uspešna izborna skupština.

Za predsednika Opštinskog odbora je jednoglasno izabran Dragomir Šarac. Sem toga su izabrani opštinski odbor, izvršni odbor i Nadzorni odbor.

Izabrani članovi opštinskog odbora: Dragana Barbul, Jasmina Krunić, Olga Božić, Nikoleta Cukić, Kristina Ronto, Erna Stanković Ginter, Novica Pajić, Smilja Ilisin, Borko Jevtić, Pavle Arsenov, Dajana Bizonji, Dimitrije Đorđijev, Aleksandar Tapavićki, Marija Radu, Petar Ćutić, Ognjen Maleš, Jovanović Željko, Aresenov Draško, Ksenija Českov, Damir Ćurčić.

Novo izabrani Opštinski odbor odmah po završetku skupštinskog rada održao je svoju prvu sednicu sa jednom tačkom dnevnog reda izborom članova izvršnog odbora.

Novo izabrani članovi izvršnog odbora su: Dragana Barbul, Jasmina Krunić, Olga Božić, Kristina Ronto, Erna Stanković Ginter, Nemanja Glavaški, Smilja Ilisin, Borko Jeftić, Željko Jovanović, Draško Arsenov, Ognjen Maleš, Damir Ćurčić

Na ovim sednicama zapisnik je vodila Kristina Ronto. Verifikaciona komisija Jasmina Krunić, Dragana Barbul i Kristina Ronto. Predsedništvo izborne skupštine Olga Božić predsedavajuća Erna Stanković Ginter i Petar Ćurić.

Nadzorni odbor: Stanoje Petrović, Draško Arsenov i Željko Jovanović.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime