Нови ПСС-БК у Новом Бечеју! (ВИДЕО)

0
2678

Минула недеља у Новом Бечеју је прошла радно. Нови, а и неколико старих чланова Покрета СНАГА СРБИЈЕ–БК, одржали су изборну скупштину. После више година мировања, Нови Бечеј је опет решио да буде у врху општинских организација у Војводини. Разговарало се о томе шта би ПСС-БК у самом Бечеју, али и месним заједницама, у којима су, такође, обновљени месни одбори, могли да учине да овај лепи град на Тиси буде пре свега запослен. Али, и да предњачи у остварењу идеја лидера у развоју породичног бизниса, поготово у развоју Богољубове идеје о породичним фармама.

Председница Извршног одбора Главног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК Перса Мињовић је подсетила да је повратком лидера после скоро 12 година, у свим местима обновљен рад Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК. И свуда је велики прилив нових чланова. Покрет и даље остаје највећи борац да се економија Србије ојача не само страним инвестицијама, по којима је Србија водећа у региону, већ и окупљањем наших људи спремних да инвестирају у индустријске центре које су раније власти углавном уништиле „транзиционом приватизацијом“, која је завршила у приватне џепове.

Повратком Богољуба у Србију – нагласила је Перса Мињовић – оживеле су идеје које се могу свести на три појма- да Србија ради, ствара и рађа!

Иначе је после вишегодишњег мировања, пре нешто више од месец дана, одржан састанак на коме је именовано привремено руководство у Новом Бечеју, са основним задатком да створе привремене органе у месним заједницима и прикупе нове чланове. До недеље је већ био толики прилив новог чланства да је одржана успешна изборна скупштина.

За председника Општинског одбора је једногласно изабран Драгомир Шарац. Сем тога су изабрани општински одбор, извршни одбор и Надзорни одбор.

Изабрани чланови општинског одбора: Драгана Барбул, Јасмина Крунић, Олга Божић, Николета Цукић, Кристина Ронто, Ерна Станковић Гинтер, Новица Пајић, Смиља Илисин, Борко Јевтић, Павле Арсенов, Дајана Бизоњи, Димитрије Ђорђијев, Александар Тапавићки, Марија Раду, Петар Ћутић, Огњен Малеш, Јовановић Жељко, Аресенов Драшко, Ксенија Ческов, Дамир Ћурчић.

Ново изабрани Општински одбор одмах по завршетку скупштинског рада одржао је своју прву седницу са једном тачком дневног реда избором чланова извршног одбора.

Ново изабрани чланови извршног одбора су: Драгана Барбул, Јасмина Крунић, Олга Божић, Кристина Ронто, Ерна Станковић Гинтер, Немања Главашки, Смиља Илисин, Борко Јефтић, Жељко Јовановић, Драшко Арсенов, Огњен Малеш, Дамир Ћурчић

На овим седницама записник је водила Кристина Ронто. Верификациона комисија Јасмина Крунић, Драгана Барбул и Кристина Ронто. Председништво изборне скупштине Олга Божић председавајућа Ерна Станковић Гинтер и Петар Ћурић.

Надзорни одбор: Станоје Петровић, Драшко Арсенов и Жељко Јовановић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име