На великом митингу у Ћуприји Богољуб Карић пружио снажну подршку Вучићу (ВИДЕО)

0
2509

На великом народном митингу, на препуном градском тргу у Ћуприји, пред више од пет хиљада грађана Поморавља Покрет Снага Србије – Богољуб Карић, пружио је снажну подршку председничком кандидату Александру Вучићу.

Председник ПСС Богољуб Карић поручио је да је глас за Вучића глас за Србију, јединство, стабилност и мир. Другог априла сви треба да изађу на биралишта и да гласају за победника, а то је Александар Вучић, нагласио је Богољуб Карић.

Више путa прекидан скандирањем Александру Вучићу, Србији и победи, Карић је подсетио да је Вучић помирио Србију са светом и да су му широм отворена врата у Москви, Берлину, Пекингу и Вашингтону.

Лидер Покрета Снага Србије је рекао да је Србија једна и да је не дамо никоме. Он је подвукао да је захваљујући Вучићу у Србији  отворено више фабрика него у целом региону и најавио да ће до 2022. године Србија остварити пуну запосленост.

Богољуб Карић, који је пре више од 15 година проглашен за почасног грађанина Ћуприје, због огромне помоћи његове породице и компаније у обнови срушених мостова и Више медицинске школе у том граду, обећао је да ће поново градити Србију и изградити милионе квадратних метара као што то чини широм света, а да свака српска кућа постане мала фабрика, у којој ће радити три генерације.

 

На  великом народном митингу подршке председничком кандидату Александру Вучићу говорили су и председник општине Ћуприја и локалног одбора СНС Нинослав Ерић, председник локалног одбора ПСС Горан Савовић и представник рудара из тог краја Зоран Митровић.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име