Na velikom mitingu u Ćupriji Bogoljub Karić pružio snažnu podršku Vučiću (VIDEO)

0
2428

Na velikom narodnom mitingu, na prepunom gradskom trgu u Ćupriji, pred više od pet hiljada građana Pomoravlja Pokret Snaga Srbije – Bogoljub Karić, pružio je snažnu podršku predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću.

Predsednik PSS Bogoljub Karić poručio je da je glas za Vučića glas za Srbiju, jedinstvo, stabilnost i mir. Drugog aprila svi treba da izađu na birališta i da glasaju za pobednika, a to je Aleksandar Vučić, naglasio je Bogoljub Karić.

Više puta prekidan skandiranjem Aleksandru Vučiću, Srbiji i pobedi, Karić je podsetio da je Vučić pomirio Srbiju sa svetom i da su mu širom otvorena vrata u Moskvi, Berlinu, Pekingu i Vašingtonu.

Lider Pokreta Snaga Srbije je rekao da je Srbija jedna i da je ne damo nikome. On je podvukao da je zahvaljujući Vučiću u Srbiji  otvoreno više fabrika nego u celom regionu i najavio da će do 2022. godine Srbija ostvariti punu zaposlenost.

Bogoljub Karić, koji je pre više od 15 godina proglašen za počasnog građanina Ćuprije, zbog ogromne pomoći njegove porodice i kompanije u obnovi srušenih mostova i Više medicinske škole u tom gradu, obećao je da će ponovo graditi Srbiju i izgraditi milione kvadratnih metara kao što to čini širom sveta, a da svaka srpska kuća postane mala fabrika, u kojoj će raditi tri generacije.

 

Na  velikom narodnom mitingu podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću govorili su i predsednik opštine Ćuprija i lokalnog odbora SNS Ninoslav Erić, predsednik lokalnog odbora PSS Goran Savović i predstavnik rudara iz tog kraja Zoran Mitrović.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime