Mлади Покрета СНАГА СРБИЈЕ у Србобрану траже конкретна решења (ВИДЕО)

0
6800

У Србобрану, прелепом граду у јужној Бачкој је одржана изборна скупштина Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић.

Делегати Скупштине коју су чинили већином млади изабрали су председника, Општински и Надзорни одбор Покрета СНАГА СРБИЈЕ.

За председника је изабран једногласно Срђанов Марко, предузетник из Србобрана.

Свечаном скупу су присуствовали делегације из Новог Сада, Врбаса, Жабља, а и претставници политичких партија из Србобрана.

Скупштину је поздравио Бранко Иванишевић, председник Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић у Новом Саду изражавајући задовољство што присуствује изборној скупштини једне комшијске општине, а у којој су делегати углавном млади људи.

Скупу се обратио и Душан Перин, предузетник из Новог Сада који се непосредно обраћао младима говорећи о предностима и могућностима приватног бизниса којим се он успешно бави и који промовише лидер Покрета.

После обављене процедуре избора органа Покрета у Србобрану, председница Извршног одбора Главног одбора, Перса Мињовић је дужим обраћањем говорила о програму лидера Богољуба Карића. Потсетила је присутне да су председника Покрета прогнали из земље неки људи у власти који су највише били заинтересовани за своје лично богаћење, а Србију су и њено становништво довели до просјачког штапа. За време вишегодишњег боравка ван земље, Богољуб Карић је успео да оствари пословне резултате, посебно у грађевинарству, који су га довели на трон најуспешнијих људи у Европи и свету, а БК компаније на позицију највећих компанија. То што је остварио у свету, Карић жели да оствари и у Србији, како у градовима тако и у селу. Србија треба да постане велико градилиште, а село место породичних фабрика. Економија и економска револуција је наш циљ у Србији. Говорила је о образовању и намери да се „Алфа универзитет“ повеже са праксом, о изградњи иновационих центара и ИТ технологијама, о потстицању младих на стварање породица.

Скупштина је завршена уз осећај у ваздуху да присутни млади људи нису добили оно што су очекивали. Следећи пут је неопходно разговарати са њима о решењима њихових животних проблема и остварити циљ макар у једном случају.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име