Председник вождовачког ПСС поручио: Београд може боље, јер ми заједно имамо снаге (ВИДЕО)

0
3916

Покрет СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић, одржао је трибину током изборне кампање за предстојеће београдске изборе, а сала општине Вождовац била је мала да прими све заинтересоване чланове и симпатизере Покрета.

Миљан Јовићевић, председник Општинског одбора ПСС-БК Вождовац отворио је скуп констатацијом да је Вождовац је увек био поприште борбе за превласт.

– Са места где је данас Вождовачка црква, Карађорђе је 1806. године кренуо у поход на Београдску тврђаву. Овде су убедљиву победу извојевали и наши коалициони партнери из СНС – подсетио је Јовићевић.

Он је навео да се за време претходне власти „жељно очекивани економски развој претворио у своју супротност – у још веће пропадање и урушавање свих привредних ресурса“.

– Грађани Вождовца су трагали за променама, тако да је данас постављен темељ. Имамо нове паркове за децу, нове трасе које повезују Вождовац са централним делом, нове индустријске зоне и пословног центра Икеа што је један од најзначајнијих подухвата. Али постоји много могућности да Покрет Снага Србије на челу са Богољубом Карићем допринесе још бољим условима за живот и рад грађана Вождовца – истакао је Јовићевић.

Он је казао да су за будући развој од битног значаја индустријске зоне, а да изузетна атрактивност Авалског торња пружа шансу за развој туризма.

– Познати споменици и природне знаменистости и још недовољно позната изворишта минералних вода развојни су потенцијал који чека да буде искоришћен у већој мери. Вождовачка општина на брдовито-брежуљкастом терену располаже са 9.320 хектара пољопривредног земљишта. То је шанса да се подавалско подручје усмери на производњу здраве хране и развој породичних мануфактура – нагласио је председник вождовачког одбора ПСС-а.

Јовићевић је навео да ће нас повратак лидера ПСС Богољуба Карића, који је, како је рекао, улио нови ентузијазам, „уверити да је Покрет заиста снага Србије која ће синергијом коалиционих партнера заиста одвести Србију на место које јој припада, међу модерне и развијене земље света“.

– Београд и Србија могу боље, јер Србија има снаге. Али то морамо сви ми. Да радимо, градимо и рађамо – поручио је Јовићевић.

На трибини су говорили и председник Извршног одбора Главног одбора ПСС-БК Перса Мињовић, потпредседник ИО Покрета Милорад Пањевић и бивши амбасадор Србије на Куби Слободан Милић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име