Predsednik voždovačkog PSS poručio: Beograd može bolje, jer mi zajedno imamo snage (VIDEO)

0
3449

Pokret SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić, održao je tribinu tokom izborne kampanje za predstojeće beogradske izbore, a sala opštine Voždovac bila je mala da primi sve zainteresovane članove i simpatizere Pokreta.

Miljan Jovićević, predsednik Opštinskog odbora PSS-BK Voždovac otvorio je skup konstatacijom da je Voždovac je uvek bio poprište borbe za prevlast.

– Sa mesta gde je danas Voždovačka crkva, Karađorđe je 1806. godine krenuo u pohod na Beogradsku tvrđavu. Ovde su ubedljivu pobedu izvojevali i naši koalicioni partneri iz SNS – podsetio je Jovićević.

On je naveo da se za vreme prethodne vlasti „željno očekivani ekonomski razvoj pretvorio u svoju suprotnost – u još veće propadanje i urušavanje svih privrednih resursa“.

– Građani Voždovca su tragali za promenama, tako da je danas postavljen temelj. Imamo nove parkove za decu, nove trase koje povezuju Voždovac sa centralnim delom, nove industrijske zone i poslovnog centra Ikea što je jedan od najznačajnijih poduhvata. Ali postoji mnogo mogućnosti da Pokret Snaga Srbije na čelu sa Bogoljubom Karićem doprinese još boljim uslovima za život i rad građana Voždovca – istakao je Jovićević.

On je kazao da su za budući razvoj od bitnog značaja industrijske zone, a da izuzetna atraktivnost Avalskog tornja pruža šansu za razvoj turizma.

– Poznati spomenici i prirodne znamenistosti i još nedovoljno poznata izvorišta mineralnih voda razvojni su potencijal koji čeka da bude iskorišćen u većoj meri. Voždovačka opština na brdovito-brežuljkastom terenu raspolaže sa 9.320 hektara poljoprivrednog zemljišta. To je šansa da se podavalsko područje usmeri na proizvodnju zdrave hrane i razvoj porodičnih manufaktura – naglasio je predsednik voždovačkog odbora PSS-a.

Jovićević je naveo da će nas povratak lidera PSS Bogoljuba Karića, koji je, kako je rekao, ulio novi entuzijazam, „uveriti da je Pokret zaista snaga Srbije koja će sinergijom koalicionih partnera zaista odvesti Srbiju na mesto koje joj pripada, među moderne i razvijene zemlje sveta“.

– Beograd i Srbija mogu bolje, jer Srbija ima snage. Ali to moramo svi mi. Da radimo, gradimo i rađamo – poručio je Jovićević.

Na tribini su govorili i predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS-BK Persa Minjović, potpredsednik IO Pokreta Milorad Panjević i bivši ambasador Srbije na Kubi Slobodan Milić.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime