МИРЈАНА ТАДИЋ: Морамо се позиционирати као ДИГИТАЛНА МЛАДА СНАГА, спремна на све изазове

0
3845

Поштовани пријатељи, колеге, омладино, као новоизабрани члан тима координатора, пробаћу  да вам приближим шта дигитализација значи за нас и како ћемо је у пракси спроводити.

Основну идеју осликава сам назив овог састанка-ПЕРСПЕKТИВНА СНАГА СРБИЈЕ. Време је да млади људи, технички и дигитално образовани, преузму штафету како у животном, тако и у политичком смислу. Људи пред којима су године, и који имају мотивацију и жељу да се боре, јер  Биографија сваког будућег  лидера, заправо је – програм, визија и успешност њене реализације.

Живимо у свету у коме су примат преузеле друштвене мреже, портали и дигитална реч. Билтен који сте сви добили, а који ће бити и електронски подељен свим нашим члановима је, на пример, један од низа ствари које ће постати пракса у нашем Покрету.

МИ морамо оставити дигитални траг, који је јасно видљив и доступан људима који желе да буду информисани. Морамо се позиционирати као ДИГИТАЛНА МЛАДА СНАГА , спремна на све изазове који стоје пред нама. 

Дигитализација и модерне технологије су свуда око нас, свакодневно их користимо када плаћамо, купујемо, олакшавају  нам свакодневне обавезе,  много више него што смо то у стању да на први поглед приметимо! Дигитализација штеди наше време.

Она је, са једне стране– вредност информација, а са друге стране лежи принцип „клијента у центру“. Зашто је то тако? Шта нас тера да будемо клијенти у том центру? Разлог је то што ви, ја, ми више не радимо само за своје фирме, ви радите и за своју банку, на пример, куцате све око трансакција у онлине банкарству, јер протокол вас тера да то радите сами, али када све то урадите ви сте управо тај клијент у центру, ви сте закон, одлучујете о свему, морате да добијете праву информацију, да процените понуду конкуренције. „Kлијент у центру“ одлучује, на пример, који ће уређај да купи, и нема више продаваца да вам „муља“, већ дођете у радњу са предзнањем, одавно сте одлучили шта вам треба!

Нови програм који ће код нас бити оперативан средином овог месеца, омогућаваће лакше дељење свих битних информација унутар странке, и учинити да све битне инфромације буду доступне у реалном времену.   Такође, у току је и редизајн сајта Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БK, који ће наставити као и до сада да извештава о свим акцијама и догађајима.

Јасан је и недвосмислен став, нашег лидера Богољуба Kарића да у све пословне пројекте укључи младе људе, и чланове нашег Покрета, што значи да ће успех који сада постигнемо, и труд који уложимо, бити наша квалификација за будућност.

Ми смо у самом јеку дигиталне револуције!  Све се мења све брже и брже, и утицај дигитализације на живот људи, приватни и пословни, ће бити много, много већи. Оно што је некада индустријски био пословни модел, ми сада прилагођавамо дигиталној економији кроз константну трансформацију, мења се наш живот и приватно и пословно, јер суштина дигитализације је стварање нових вредности.

Ми, МЛАДИ смо ПЕРСПЕКТИВНА СНАГА СРБИЈЕ, и МИ ћемо побољшати будућност у нашој земљи, јер наша будућност  зависи од нас самих, а у томе ће нам помоћи ПОКРЕТ СНАГА СРБИЈЕ-БК, јер  је омладина уз  њега.

Наш задатак  је да се трудимо да  будемо најбољи у свему ,треба да постанемо млади људи који обећавају, а наш Покрет је већ препознао да смо ми ПЕРСПЕКТИВНА СНАГА СРБИЈЕ, и зато ће нам максимално помоћи у остварењу наших циљева.

Верујте, да можемо да постигнемо тај циљ и нека нам буде водиља ка успеху првенствено наш лидер Богољуб Карић, који је међу најбољим и најмоћнијим бизнисменима света.

Речи нашега лидера којима смо се водили – У свему сам оскудевао, осим у машти и амбицији. Са таквим почетним капиталом, био сам „осуђен“ да успем.

Покажимо да  хоћемо, да можемо, да знамо, покажимо јачину нашег Покрета , и окупљајмо око себе најбоље као координатори, и увек имајте на уму, ми смо ПЕРСПЕКТИВНА СНАГА СРБИЈЕ, јер млади могу и да граде и да руше.

Драги пријатељи,   Највреднији ресури једне земље нису ни руде, ни злато, ни дијаманти, већ образовани млади људи који чезну да се врате у своју земљу и овде, поред својих мајки и очева, раде, граде и рађају. Идемо смело ка нашем циљу, постанимо и на делу ПЕРСПЕКТИВНА СНАГА Србије, као и што је наш ПОКРЕТ СНАГА СРБИЈЕ БОГОЉУБ КАРИЋ.

И на крају желим да пошаљем јасну и недвосмислену поруку:

Ако доносиш здраву одлуку, имаш визију, и мислиш да знаш како треба, увек је потребна снага да то и оствариш!

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име