ПСС-БК организовао скуп под називом „Перспективна снага Србије“ са циљем…

0
8068

Покрет СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић организовао је скуп под називом „Перспективна снага Србије“ са циљем окупљања омладине из целе земље и њиховим учешћем у даљем развоју покрета и целе БК Групе. Омладинцима су се кратким говорима обратили заменик председника покрета Драгомир Ј. Карић, потпредседник Тихомир Симић, саветник председника Мирко Стаменковић, председница извршног одбора главног одбора Перса Мињовић и председница омладине и координаторка Мирјана Тадић.

Присутни су имали прилику да чују политичке ставове, будуће пројекте покрета, промене у организацији, али и о економским плановима целе компаније и њиховој улози у свему томе.
Народни посланик у Скупштни Републике Србије и заменик председника покрета нагласио је да се одазвао овом скупу не би ли покушао да своје политичко искуство бар делом пренесе на генерације које би могле да воде земљу у будућности.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ је потврдио чињеницу да млади људи представљају најпоузданији аспект политичке, привредне и било које друге будућности наше земље сматра Тихомир Симић, потпредседник компаније.

Управо је дигитализација била једна од главних тема скупа, умрежавање људи унутар организације и пођеднака доступност информација свима и у сваком моменту.

Интерес свих људи који се баве политиком, без обзира да ли су чланови политичких странака, подразумева апсорпцију идеја свих старосних, полних и других структура које могу утицати на друштвена дешавања. Зато су присутни гости из целе Србије имали прилику да у дебати одржаној након обраћања поставе питања, изнесу своје идеје и ставове из поља политике, економије и привреде.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име