Карићев ПСС из Пирота поручује: Бићемо друга странка!

0
2140

Председник Извршног одбора Главног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Перса Мињовић, изјавила је на скупу у Пироту, да ће овај Покрет након наредних избора бити други по величини одмах иза неприкосновене Српске напредне странке.

На састанку Окружног одбора у проширеном саставу, Мињовић је констатовакла да Богољуб Карић, после повратка у Србију, није одустао од политике и да је заитересован за економски развој Србије у коју жели да инвестира.

-Богољуба пре свега интересује грађевинарство, пољопривреда, технолошки паркови и медији и цео програм ПСС-БК је на томе заснован. Као грађевинац се доказао у целој источној Европи и азијским земљама и у наредних неколико година у Србији би могао да запосли бар 100.000 радника, али и да сам кредитира куповину и изградњу станова за младе, а цена би била највише 500 евра по квадрату.


Када је реч о пољопривреди, држава би могла и наше пољопривреднике да помаже као што даје субвенције странцима са бар 10.000 евра по домаћинству. Обезбедила би откуп и извоз, свих количина произведене хране на руско тржиште. Технолошки паркови би били велика шанса за младе “ит” стручњаке наше земље, а кад је реч о медијима, од септембра стартује БКТВ, која ће се бавити тематским целинама из економије. Купљена је најсавременика опрема, за уредника именован Миодраг Попов, а просторије ће бити у цебтру Београда-рекла је поред осталог Перса Миновић и констатовала да ће ПСС-БК пре свега водити рачуна о људима који су му у протеклих десет и више година били лојални. Сходно томе у Карићевим предузећима запошљаваће своје кадрове.

Милорад Пејић председник Окружног одбора ПСС-БК је рекао сда су се одбори на подручју Пиротског округа активирали и да сходно томе на неким наредним изборима очекују успех. На истом скупу потписиване су и приступнице.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име