Karićev PSS iz Pirota poručuje: Bićemo druga stranka!

0
1924

Predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Persa Minjović, izjavila je na skupu u Pirotu, da će ovaj Pokret nakon narednih izbora biti drugi po veličini odmah iza neprikosnovene Srpske napredne stranke.

Na sastanku Okružnog odbora u proširenom sastavu, Minjović je konstatovakla da Bogoljub Karić, posle povratka u Srbiju, nije odustao od politike i da je zaiteresovan za ekonomski razvoj Srbije u koju želi da investira.

-Bogoljuba pre svega interesuje građevinarstvo, poljoprivreda, tehnološki parkovi i mediji i ceo program PSS-BK je na tome zasnovan. Kao građevinac se dokazao u celoj istočnoj Evropi i azijskim zemljama i u narednih nekoliko godina u Srbiji bi mogao da zaposli bar 100.000 radnika, ali i da sam kreditira kupovinu i izgradnju stanova za mlade, a cena bi bila najviše 500 evra po kvadratu.


Kada je reč o poljoprivredi, država bi mogla i naše poljoprivrednike da pomaže kao što daje subvencije strancima sa bar 10.000 evra po domaćinstvu. Obezbedila bi otkup i izvoz, svih količina proizvedene hrane na rusko tržište. Tehnološki parkovi bi bili velika šansa za mlade “it” stručnjake naše zemlje, a kad je reč o medijima, od septembra startuje BKTV, koja će se baviti tematskim celinama iz ekonomije. Kupljena je najsavremenika oprema, za urednika imenovan Miodrag Popov, a prostorije će biti u cebtru Beograda-rekla je pored ostalog Persa Minović i konstatovala da će PSS-BK pre svega voditi računa o ljudima koji su mu u proteklih deset i više godina bili lojalni. Shodno tome u Karićevim preduzećima zapošljavaće svoje kadrove.

Milorad Pejić predsednik Okružnog odbora PSS-BK je rekao sda su se odbori na području Pirotskog okruga aktivirali i da shodno tome na nekim narednim izborima očekuju uspeh. Na istom skupu potpisivane su i pristupnice.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime