Карић у “Нопал лукс” – Да Бачка Паланка буде један од великих привредних центара! (ВИДЕО)

0
3370

У оквиру редовних активности привредно политичка делегација Покрета СНАГА СРБИЈЕ –БК на челу са замеником председника и народним послаником Драгомиром Ј. Карићем посетила је општину Бачка Паланка и фабрику “Нопал лукс” и разговарали су о могућности сарадње са људима у тој општини.

Извршни директор Јована Јаковљев Триван је представила фирму и гостима том приликом показала дирекцију и производни погон.

НОПАЛ Лукс је водећи произвођач електроинсталационог материјала у Србији, израстао на темељима НОПАЛА а.д. чије име више од 50 година значи вредност, квалитет и поузданост. Предузеће запошљава 120 радника и послује на једној локацији у Србији. Са производним капацитетом од 5 милиона јединица годишње НОПАЛ Лукс нуди комплетан асортиман производа за кућне електричне инсталације: сијалична грла и светиљке, инсталационе склопке и прикључнице, утикаче, преносне прикључнице и разводнике, инсталациони прибор и кућна звона.

Предузеће се састоји од службе развоја производа, модерне алатнице са машинама и системом, погона за прераду пластичних маса техником ињекционог бризгања и директног пресовања, погона за прераду металних делова са развијеном технологијом површинске заштите и погона монтаже.

Јована Јаковљев Триван наглашава да комплетан технолошки циклус обезбеђује праћење најнапреднијих техника и метода као и перманентан развој нових производа.

Карић је навео да постоји реална могућност да се фабрике у Србији повежу са партнерима из земаља бившег Совјетског савеза са којима он има вишедеценијску сарадњу у разним областима и тако подигну на ноге не само своју производњу већ и привреду у целој општини.

Закључак посете је идеја Покрета СНАГА СРБИЈЕ, БК групе и породице Карић да свака кућа у Србији буде мала фабрика, и на томе ће Покрет радити у наредном периоду.

Након обиласка фабрике Карић у пратњи председнице Извршног одбора Главног одбора ПСС-БК Персе Мињовић сусрео се са у члановима општинског одбора ПСС-БК у овој општини.

Биљана Беч, организатор посете и председнца одбора ПСС-БК Бачка Паланка информисала је функционере да су чланови прихватили идеју са великим задовољством и спремни су да помогну и да се укључе у програм Покрета за бољи живот грађана.

На састанку чланови ПСС-БК изнели су конкретне предлоге што је посланик Карић поздравио и најавио своје ангажовање у реализацији.

 

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име