Карић у Крагујевцу: Кључне тачке развоја- пољопривреда, енергетика и развој малих и средњих породичних предузећа

0
2085

Развој пољопривреде, алтернативних извора енергије, као и малих и средњих породичних предузећа, три су кључне ствари на којима ћемо радити како би Србија ишла напред, истакао је заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК Драгомир Ј. Карић на састанку Покрета у Крагујевцу.
„Богољубова залена салата је метафора за подстицање развоја домаће пољопривредне производње“, рекао је Карић.

Говорећи о развоју енергетике, истакао је да се, поред традиционалних извора енергије, попут хидроелектрана, угља, мазута, мора радити на развоју стратегије за корисћење алтернативних извора енергије.

„На овој стратегији ради и Српска напредна странка и председник државе Александар Вучић. Ту смо на истом путу“, рекао је Карић.

Према његовим речима Покрет ће радити и на развоју малих и средњих породичних предузећа.

„Богољуб има план како да покрене Србију и да људи раде, пристојно живе од свог рада, и како да свака кућа буде мала фабрика“, рекао је Карић.

Карић је рекао и да је циљ Покрета да буде друга странка у Србији и достајан партнер СНС-а. Састанак Покрета Снага Србије БК одржан је у новим просторијама које је Покрету на коришћење уступио Мирослав Брковић, српски домаћин из Пећи, који се безмало 28 година бави приватним бизнисом.

Овај поносни родитељ петоро деце каже да је Покрету приступио јер верује да ова странка може да покрене приватни бизнис и запосли Србију. Карић је захвалио Брковићу на просторијама истичући да је реч о часном, радном и племенитом човеку.

„Људи попут Мирослава Брковића су потребни Србији. Он је себи обезбедио посао, и не само себи већ и члановима породице, али и још стотинама људи који раде за њега“, рекао је Карић.

Састанку су присуствовали и Перса Мињовић, председница Извршног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК, Милош Вучинић, председник Надзорног одбора, Марко Биљић, члан Извршног одбора, Смиљана Степић, координаторка за ревизију и учлањивање, Ранко Јанић, председник ГО ПСС БК Крагујевац, коме је Карић поклонио књигу „Путин снага Русије“ коју је написао заједно с братом Богољубом Карићем.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име