Карић разговарао са мештанима Пожеге о економској и привредној ситуацији (ВИДЕО)

0
1933

Народни посланик и заменик Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић, Драгомир Ј. Карић, након Гулашијаде у Јасенову, додељивања „Драгачевског победника“ најбољем трубачу Гуче и уручењу ордена породице Карић предузетнику из Пожеге, обишао је штандове ПСС-БК у Пожеги.

„Преко 50 људи је за само сат времена потписало приступнице и у већини су млади људи који нису до сад били прикључени некој партији. Поред њих су и они који су престали да буду активни, па су одлучили да се након неког времена поново врате и подрже још јаче нашег коалиционог партнера СНС на челу са нашим председником Србије Александром Вучићем“, објашњава Драгомир Ј. Карић.

Промоција Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић, наишла је на сјајан одзив међу становницима Пожеге, који су се јуче у великом броју учланили у странку.

Оно што је и те како битно, велики број младих приступио је Покрету у нади да ће им бити боље сутра, што истиче и председница Општинског одбора Слађана Милчановић.

„За само два месеца прикупили смо преко 250 приступница, што и није тако мало. Људи су видели визију нашег председника, верујући и нама из Општинског одбора. Из дана у дан нас има све више, а за ово кратко време колико је постављен штанд у центру Пожеге, прилазили су нам, информисали се и приступали Покрету само млади“, додала је Милчановић.

Симпатизери ПСС-БК разговарали су са Драгомиром Ј. Карићем о проблемима које сам град Пожега има, као и о начину како може да се сама економска и привредна ситуација промени.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име