Карић: Покрет Снага Србије се не шлепа ни уз кога

0
1613

„Покрет Снага Србије Богољуба Карића не шлепа се ни уз кога на изборима”, каже за Данас Драгомир Карић, заменик председника ПСС-БК и посланик у Скупштини Србије са листе Српске напредне странке. Он напомиње да Зорана Михајловић, функционерка Срске напредне странке, сигурно није мислила на покрет Снага Србије, када је изјавила да би мале странке, које су “годинама приљубљене на председника Александра Вучића и СНС, коначно требало да изађу самостално на изборе“.

“Наш уговор о стратешкој сарадњи са Српском напредном странком актуелан је још увек. Зато сматрам да Зорана није мислила на нас. Иначе ми у покрету Снага Србије подржавамо њен став“, истиче Карић за Данас, не желећи да објасни шта тачно подржавају од онога што је Зорана рекла, да ли њен став да мале странке коначно треба саме да се опробају на изборима, или то што је против предизборних коалиција.

Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић изјавила је ових дана да је Српска напредна странка отворена за сарадњу са свим својим партнерима, али је оценила да би „било добро да и те странке такође провере своју снагу на изборима“. Она је истакла и да нема ништа против сарадње са Социјалистичком партијом Србије, али да „није за заједничку листу“.

Навела је и да је можда дошло време да сви изађу на изборе и да се “измере” у бирачком телу, па да се види колико ко има подршку. Нјен став је да тек онда треба разговарати.

„То је све лепо, сарађујемо са свима, али је време да видимо колико су индивидуално јаки“, рекла је Михајловићева и додала да није реч само о СПС, већ и о другим малим странкама које су годинама у Влади, јавним предузећима, локалним самоуправама приљубљене на председника Вучића и СНС.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име