Карић открио је ПРАВУ ИСТИНУ о ЗАСТАВИ лажне државе КОСОВО у Белорусији

0
7517

Поводом медијских написа да је Богољуб Карић поставио испред свог велелепног трговинско-рекреативног комплекса Дана мол у Минску заставу самопрокламоване државе Косово, лидер и оснивач Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК оштро негира све наводе указујући да је реч о малициозним и инструисаним информацијама потеклим од одређених интересних група и центара моћи.

У тексту се нигде не наводи да се одржавају 2. Европске игре, у организацији Европског олимпијског комитета, на којима су међу 4.000 учесника и спортисти из Србије, али из тзв. државе Косово која је већ годинама пуноправна чланица Међународног олимпијског комитета.

– Олимпијски комитет Србије је прихватио да учествује на Европским играма у Минску на којима учествују и спортисти такозване државе Косово. Организатори су истикли заставе свих учесница на местима за која они сматрају да су најрепрезентативнија и најбоља за промоцију великог европског спортског такмичења. Јасан циљ овог медијског спиновања је да се оптуже патриоте за издају коју заправо чине спонзори тих медија и центри моћи. О мени је написано више од 87.000 сличних текстова за време Војислава др Коштунице када су отели целу имовину компаније коју је породица Карић стварала 40 година у Југославији и у бившем СССР. Циљ је тада био да се заштите криминалне групе и економски терористи који су довели Србију до просјачког штапа. Изгледа да је дошло време да поново треба све патриоте прогласити издајницима, а истинским издајницима дати статус патриота. Ја дубоко и искрено верујем у српски народ и знам да он и те како добро и непогрешиво зна ко су праве патриоте и да никад неће насести на подметачине да су Богољуб Карић и породица Карић издајници Србије – поручио је Богољуб Карић, председник Покрета снага Србије – БК.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име