Karić otkrio je PRAVU ISTINU o ZASTAVI lažne države KOSOVO u Belorusiji

0
7459

Povodom medijskih napisa da je Bogoljub Karić postavio ispred svog velelepnog trgovinsko-rekreativnog kompleksa Dana mol u Minsku zastavu samoproklamovane države Kosovo, lider i osnivač Pokreta SNAGA SRBIJE – BK oštro negira sve navode ukazujući da je reč o malicioznim i instruisanim informacijama poteklim od određenih interesnih grupa i centara moći.

U tekstu se nigde ne navodi da se održavaju 2. Evropske igre, u organizaciji Evropskog olimpijskog komiteta, na kojima su među 4.000 učesnika i sportisti iz Srbije, ali iz tzv. države Kosovo koja je već godinama punopravna članica Međunarodnog olimpijskog komiteta.

– Olimpijski komitet Srbije je prihvatio da učestvuje na Evropskim igrama u Minsku na kojima učestvuju i sportisti takozvane države Kosovo. Organizatori su istikli zastave svih učesnica na mestima za koja oni smatraju da su najreprezentativnija i najbolja za promociju velikog evropskog sportskog takmičenja. Jasan cilj ovog medijskog spinovanja je da se optuže patriote za izdaju koju zapravo čine sponzori tih medija i centri moći. O meni je napisano više od 87.000 sličnih tekstova za vreme Vojislava dr Koštunice kada su oteli celu imovinu kompanije koju je porodica Karić stvarala 40 godina u Jugoslaviji i u bivšem SSSR. Cilj je tada bio da se zaštite kriminalne grupe i ekonomski teroristi koji su doveli Srbiju do prosjačkog štapa. Izgleda da je došlo vreme da ponovo treba sve patriote proglasiti izdajnicima, a istinskim izdajnicima dati status patriota. Ja duboko i iskreno verujem u srpski narod i znam da on i te kako dobro i nepogrešivo zna ko su prave patriote i da nikad neće nasesti na podmetačine da su Bogoljub Karić i porodica Karić izdajnici Srbije – poručio je Bogoljub Karić, predsednik Pokreta snaga Srbije – BK.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime