Karić o Godišnjem izveštaju o radu Komisije za zaštitu konkurencije (VIDEO)

0
1250

Na sednici, održanoj 16. jula, članovi Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, razmotrili su Godišnji izveštaj o radu Komisije za zaštitu konkurencije za 2020. godinu.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Veroljub Arsić, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Vojislav Vujić, Ilija Životić, Dragomir Karić, Snežana Petrović, Veroljub Arsić, Snežana Paunović, Sonja Vlahović, Nenad Krstić, dr Aleksandra Tomić, Branimir Jovanović, Miloš Banđur, Mladen Bošković, Adrijana Pupovac i Ivana Popović.

Izveštaj je obrazložio predsednik Komisije Nebojša Perić, predstavljajući rezultate rada u prethodnoj godini. Članovi Odbora su, nakon rasprave, utvrdili Predlog zaključka povodom razmatranja ovog Izveštaja, kojim se Izveštaj prihvata, i uputili ga Narodnoj skupštini na razmatranje i usvajanje.

U nastavku sednice, razmotreni su i izveštaji o radu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija za period od 1. januara do 31. marta 2021. godine i za period od 1. aprila do 30. juna 2021. godine.

Izveštaje je članovima Odbora podneo državni sekretar Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Uroš Kandić i pomoćnica ministarke Olivera Jocić, a nakon rasprave, Odbor je prihvatio navedene izveštaje o radu Ministarstva.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime