Карић о Годишњем извештају о раду Комисије за заштиту конкуренције (ВИДЕО)

0
1243

На седници, одржаној 16. јула, чланови Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, размотрили су Годишњи извештај о раду Комисије за заштиту конкуренције за 2020. годину.

Седници је председавао председник Одбора Верољуб Арсић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова Одбора: Војислав Вујић, Илија Животић, Драгомир Карић, Снежана Петровић, Верољуб Арсић, Снежана Пауновић, Соња Влаховић, Ненад Крстић, др Александра Томић, Бранимир Јовановић, Милош Банђур, Младен Бошковић, Адријана Пуповац и Ивана Поповић.

Извештај је образложио председник Комисије Небојша Перић, представљајући резултате рада у претходној години. Чланови Одбора су, након расправе, утврдили Предлог закључка поводом разматрања овог Извештаја, којим се Извештај прихвата, и упутили га Народној скупштини на разматрање и усвајање.

У наставку седнице, размотрени су и извештаји о раду Министарства трговине, туризма и телекомуникација за период од 1. јануара до 31. марта 2021. године и за период од 1. априла до 30. јуна 2021. године.

Извештаје је члановима Одбора поднео државни секретар Министарства трговине, туризма и телекомуникација Урош Кандић и помоћница министарке Оливера Јоцић, а након расправе, Одбор је прихватио наведене извештаје о раду Министарства.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име