KARIĆ JE GRADITELJ, A NE POLITIKANT !

0
2274

Objavljivanjem teksta u dnevnom listu „Alo“ da se Bogoljub Karić družio sa Miškovićem u bilo čemu, a posebno da nanesu neku štetu sadašnjem predsednikom Srbije Aleksandru Vučiću, pokušali ste da spojite nespojivo! I to nas je inspirisalo da napišemo ovo reagovanje.

Dovoljno je da vas podsetimo da je naš lider Bogoljub Karić ne samo uvek podržavao onda premijera, a sada predsednika države, već je kao koalicioni partner aktivno učestvovao i na predizbornim skupovima u Vučićevoj predsedničkoj kampanji. Dovoljno je samo setiti se mitinga u Ćupriji, na kome je govorio Karić. Glavni trg je bio pretesan da primi sve koji su došli da u izbornoj kampanji podrže program Aleksandra Vučića.

Naš lider i mi kao Pokret, zalazemo se za Srbiju čije će vrednosti da se mere potpunom zaposlenošu i snažnom ekonomijom i infrastrukturom, i stabilnim finansijama, a sada i vraćanju vojne opremljenosti srpske armije, jer time Srbija postaje ne samo najznačajnija država u regionu, već i najsigurniji čuvar mira na Balkanu.

Svakom građaninu Srbije, a time i vašim čitaocima, jasno je da su se raspale stranke koje su bile na vlasti pre dolaska SNS na čelo Vlade i Skupštine Srbije. Opoziciju danas čine stranke bez ljudi poslovnog, a mnogi I politickog iskustva, sa jedinom željom da dobiju fotelju. A to znači– da nastave tamo gde su njihovi prethodnici stali sa ekonomskim i međunarodnim unižavanjem Srbije.

Naš lider Bogoljub Karić, danas i na istoku i zapadu realizuje velike projekte, nema vremena da učestvuje u takve“igre bez granice”! On je čvrstog političkog morala i kada se opredelio za program vodeće stranke, onda je stamen u podršci, ali i u nameri da i samdoprinese onom što Srbiji menja suštinu, a ne samo spoljni izgled. Bogoljub Karić je rođen, rastao i vaspitavan u srpskom Jerusalimu- Pećkoj patrijaršiji. I to ga čini snažnim, operativnim i stabilnim u poslu, političkom opredeljenju, ali i partnerstvu.

Dakle, teško nam je da poverujemo da ste i vi naseli na pokušaj nekih da koalicione partnere podmeću kao političke protivnike onoj koaliciji koja je na čelu sa predsednikom Vučićem na sadašnjem putu Srbije.

Poštovane kolege, ne želimo da verujemo da se ponavlja vreme Vojislava Koštunice, kada je kordon policije pod punom ratnom spremom i sa fantomkama na glavi, upao u pola noći u BK TV i prostorije BK grupe, i uništio sve. I kompanije i BK televiziju, a našeg lidera, koji je pre toga dobio petinu glasova na predsedničkim izborima Srbije, proglasili veleizdajnikom, jer su samo na taj način mogli da otmu i Mobtel.

Zato, želimo da ukažemo da je danas jedino moguće da se građevinski lobi preplašio od same pomisli, jer je reč o ozbiljnoj ponudi Bogoljuba Karića, da može u Beogradu da izgradi 2 miliona kvadrata poslovnog i stambenog prosotora– “Tesla grad” – i to poceni od oko 500 dolara po kvadratu!

Ako je u pitanju građevinski, lobi koji po svaku cenu želi da onemogući lideru PSS- BK da krene sa gradnjom “grada u gradu”, onda razumemo zašto već godinama od najavljenog projekta“Tesla grada”, na bilo kojoj lokaciji u Beogradu, nema još zvaničnog odobrenja neke lokacije za gradnju ekonomskih stanova.

Zahvaljujemo na razumevanju i verujemo da objavljivanjem našeg pojašnjenja o nekakvom uzivanju našeg lidera u bilo kakvu zaveru sa bilo kim Ili bilo protiv koga, ne stoji.

U ime grupe članova PSS-BK, Mirko Stamenković, novinar

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime