КАРИЋ ЈЕ ГРАДИТЕЉ, А НЕ ПОЛИТИКАНТ !

0
2315

Објављивањем текста у дневном листу „Ало“ да се Богољуб Карић дружио са Мишковићем у било чему, а посебно да нанесу неку штету садашњем председником Србије Александру Вучићу, покушали сте да спојите неспојиво! И то нас је инспирисало да напишемо ово реаговање.

Довољно је да вас подсетимо да је наш лидер Богољуб Карић не само увек подржавао онда премијера, а сада председника државе, већ је као коалициони партнер активно учествовао и на предизборним скуповима у Вучићевој председничкој кампањи. Довољно је само сетити се митинга у Ћуприји, на коме је говорио Карић. Главни трг је био претесан да прими све који су дошли да у изборној кампањи подрже програм Александра Вучића.

Наш лидер и ми као Покрет, залаземо се за Србију чије ће вредности да се мере потпуном запосленошу и снажном економијом и инфраструктуром, и стабилним финансијама, а сада и враћању војне опремљености српске армије, јер тиме Србија постаје не само најзначајнија држава у региону, већ и најсигурнији чувар мира на Балкану.

Сваком грађанину Србије, а тиме и вашим читаоцима, јасно је да су се распале странке које су биле на власти пре доласка СНС на чело Владе и Скупштине Србије. Опозицију данас чине странке без људи пословног, а многи И политицког искуства, са једином жељом да добију фотељу. А то значи– да наставе тамо где су њихови претходници стали са економским и међународним унижавањем Србије.

Наш лидер Богољуб Карић, данас и на истоку и западу реализује велике пројекте, нема времена да учествује у такве“игре без границе”! Он је чврстог политичког морала и када се определио за програм водеће странке, онда је стамен у подршци, али и у намери да и самдопринесе оном што Србији мења суштину, а не само спољни изглед. Богољуб Карић је рођен, растао и васпитаван у српском Јерусалиму- Пећкој патријаршији. И то га чини снажним, оперативним и стабилним у послу, политичком опредељењу, али и партнерству.

Дакле, тешко нам је да поверујемо да сте и ви насели на покушај неких да коалиционе партнере подмећу као политичке противнике оној коалицији која је на челу са председником Вучићем на садашњем путу Србије.

Поштоване колеге, не желимо да верујемо да се понавља време Војислава Коштунице, када је кордон полиције под пуном ратном спремом и са фантомкама на глави, упао у пола ноћи у БК ТВ и просторије БК групе, и уништио све. И компаније и БК телевизију, а нашег лидера, који је пре тога добио петину гласова на председничким изборима Србије, прогласили велеиздајником, јер су само на тај начин могли да отму и Мобтел.

Зато, желимо да укажемо да је данас једино могуће да се грађевински лоби преплашио од саме помисли, јер је реч о озбиљној понуди Богољуба Карића, да може у Београду да изгради 2 милиона квадрата пословног и стамбеног просотора– “Тесла град” – и то поцени од око 500 долара по квадрату!

Ако је у питању грађевински, лоби који по сваку цену жели да онемогући лидеру ПСС- БК да крене са градњом “града у граду”, онда разумемо зашто већ годинама од најављеног пројекта“Тесла града”, на било којој локацији у Београду, нема још званичног одобрења неке локације за градњу економских станова.

Захваљујемо на разумевању и верујемо да објављивањем нашег појашњења о некаквом узивању нашег лидера у било какву заверу са било ким Или било против кога, не стоји.

У име групе чланова ПСС-БК, Мирко Стаменковић, новинар

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име