Karić: Izborna lista na 50. rođendan predsednika Vučića

0
2250

Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima predala je Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu „Aleksandar Vučić – za našu decu“ za parlamentarne izbore zakazane za 26. april sa 50.000 potpisa podrške građana.

Listu čiji je nosilac lider SNS Aleksandar Vučić u RIK su predali predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, prvi na listi aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, predsednik SDPS Rasim Ljajić, predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, zamenik predsednika Pokret Snaga Srbije – BK i narodni poslanik Dragomir Karić i predstavnici ostalih koalicionih stranaka.

– Danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić slavi 50. rođendan i predaja liste upravo na današnji dan zapravo simbolički predstavlja mali omaž njegovom ogromnom zalaganju i radu na pozicioniranju naše državu u svetskim okvirima, dovođenju brojnih investitora, otvaranju novih radnih mesta i razvoju saobraćajne i energetske infrastrukture – naglasio je Karić.

On je istakao da današnji dan takođe označava novi početak za budućnost Srbije.

– Pokret Snaga Srbije – BK daće doprinos za boljitak Srbije, za njen razvoj i čast mi je da smo deo koalicije koju predvode Srpska napredna stranka i njen predsednik Aleksandar Vučić. Koalicija će nesebično raditi na realizaciji programa strateškog razvoja Srbije „2025“ u koji će biti uloženo preko 14 milijardi evra realnih investicija. Na najbolji mogući način učestvujemo u razvoju Srbije i doprinosu da naša deca više ne odlaze nego da budu deo ove naše lepe države i da grade svoju budućnost ovde. Pokret Snaga Srbije na čelu sa liderom Bogoljubom Karićem daće veliki doprinos dovođenju novih investitora u narednih pet godina. Srbija će promeniti svoje lice. Srbija mora da radi, gradi i da rađa. Sve za Srbiju, Srbiju nizašta. Srbija ima snage! – poručio je Dragomir J. Karić.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime