Карић: Изборна листа на 50. рођендан председника Вучића

0
2263

Српска напредна странка са коалиционим партнерима предала је Републичкој изборној комисији изборну листу „Александар Вучић – за нашу децу“ за парламентарне изборе заказане за 26. април са 50.000 потписа подршке грађана.

Листу чији је носилац лидер СНС Александар Вучић у РИК су предали председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић, први на листи актуелни министар пољопривреде Бранислав Недимовић, потпредседник СНС и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, председник СДПС Расим Љајић, председник Покрета социјалиста Александар Вулин, заменик председника Покрет Снага Србије – БК и народни посланик Драгомир Карић и представници осталих коалиционих странака.

– Данас председник Србије Александар Вучић слави 50. рођендан и предаја листе управо на данашњи дан заправо симболички представља мали омаж његовом огромном залагању и раду на позиционирању наше државу у светским оквирима, довођењу бројних инвеститора, отварању нових радних места и развоју саобраћајне и енергетске инфраструктуре – нагласио је Карић.

Он је истакао да данашњи дан такође означава нови почетак за будућност Србије.

– Покрет Снага Србије – БК даће допринос за бољитак Србије, за њен развој и част ми је да смо део коалиције коју предводе Српска напредна странка и њен председник Александар Вучић. Коалиција ће несебично радити на реализацији програма стратешког развоја Србије „2025“ у који ће бити уложено преко 14 милијарди евра реалних инвестиција. На најбољи могући начин учествујемо у развоју Србије и доприносу да наша деца више не одлазе него да буду део ове наше лепе државе и да граде своју будућност овде. Покрет Снага Србије на челу са лидером Богољубом Карићем даће велики допринос довођењу нових инвеститора у наредних пет година. Србија ће променити своје лице. Србија мора да ради, гради и да рађа. Све за Србију, Србију низашта. Србија има снаге! – поручио је Драгомир Ј. Карић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име