Снажна порука народног посланика поводом Дана Војске Србије
Карић: Честитам празник свим војницима, врховном команданту Вучићу и министру одбране Вулину са жељом да се што пре уведе обавезан војни рок!

1
2384

Народни посланик Драгомир Ј. Карић честитао је Дан Војске Србије припадницима оружаних снага наше земље са жељом да се што пре поново уведе обавезно служење војног рока.

– Српска војска је захваљујући интензивном улагању државе у њену модернизацију превазишла све недаће са којима је до пре неколико година била суочена због недостатка средстава. Данас с поносом можемо рећи да поново представља гарант мира у региону и чврст темељ наше независности у суверенитета – нагласио је Карић и додао:

– Народ има огромно поверење у нашу војску, а то показује и велико интересовање за добровољно служење војног рока, за професионално запослење, као за и школовање у Војној гимназији и на Војној академији. Верујем да су то јасни показатељи председнику Србије и врховном команданту Александру Вучићу и министру одбране Александру Вулину да би требало вратити обавезно служење војног рока, за шта се одавно залажем. Знам да све треба сагледати и са економског аспекта, али давно је речено да је боље хранити своју војску него туђу – поручио је Карић.

1 КОМЕНТАР

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име