Кандидат за посланика Драгомир Ј. Карић посетио Крагујевац

0
2200

Заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК, Драгомир Ј. Карић кандидат за посланика на листи Александар Вучић – Србија побеђује посетио је Крагујевац и у Скупштини града говорио на трибини под називом „ Привреда Србије и могућности за сарадњу са земљама бившег Совјетског Савеза.

Трибину је отворио Ранко Јанић председник Градског одобра Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у Крагујевцу и кандидат за одборника на листи Српске напредне странке.

Председник Градског одбора ПСС-БК Ранко Јанић поручио је да ће Покрет настојати да као део будуће власти оправда поверење које грађани указују тој коалицији.Подржавамо све напоре Скупштине града и градоначелника Радомира Николића да се ситуација у Крагујевцу, посебно у јавном сектору, стабилизује и унапреди.

IMG_5097

У свом надахнутом, мотивационом говору изразио је очекивање да ће лидер партије Богољуб Карић ускоро бити у својој Србији истакавши да он лично неће штедети напора да помогне у његовом повратку. Јањић је најавио И госта трибне који се обратио окупљенима, коалиционог партнера из редова СНС-а, народног посланика Горана Ковачевића.

Ковачевић је рекао да је свестан различитости наших политичких партија, али према његовим речима храбри људи се увек некако сретну и пронадју, и ми смо се пре 5 година насли и од тада смо заједно. – Градски одбор СНС-а у Крагујевцу има бројне политичке непријатеље, али у Покрету СНАГА СРБИЈЕ-БК знамо да имамо искреног пријатеља. Добри смо јер смо тим који хоће да мења Србију!, Неко ће рећи да то није тежак посао, а ми кажемо да радимо оно што најбоље можемо и знамо. За све оне који су се борили, као породица Карић, ово је време које пружа шансу. Пружа раличите шансе успешним људима са идејом И визијом. У Крајугевцу не постоји политичка опција јача од нас, опција која може да ради боље, закључио је Ковачевић.

IMG_5123

Драгомир Ј. Карић, заменик председника, позвао је чланство да са новим ентузијазмом и стваралачким идејама уђе не у изборно надметање на пропустима и грешкама прошлости, већ у битку за Србију будућности. Србију која ће бити подизана на темељима најсавременијих технолошких достигнућа у свету. Коалиција окупљена око Српске Напредне Странке „ Србија победјује“, сигурно победјује поручио је Карић у Крагујевцу и додао да перспективу земље види у пољопривреди. Имали смо проблем презадужености Србије, медјутим уз мукотрпан рад премијера Александра Вучића и његовог тима сарадника ситуација се стабилизовала. Морамо радити на окупљању свих наших људских ресурса у којој ће сваки човек радити оно што најбоље зна, па макар да извози Богољубову „зелену салату“, коју смо нажалост у скорој прошлости ми увозили! Дакле, хоћемо Србију која чврсто стоји на сопственим темељима и у којој ћемо успети да незапосленост сведемо на 1 одсто, као што је то у овом тренутку једино успела Белорусија. Карић се заложио за наставак добрих односа са Русијом, Белорусијом,свим земљама бившег Совјетског Савеза. Драгомир Ј. Карић позвао је чланство да на изборе изађе као на прославу празника и гласа за листу Српске Напредне Странке – Србија победјује да би Србија и заиста могла да победи ова кризна времена!
IMG_5101

Председница ИО ГО Перса Мињовић изнела је план активности у наредном периоду, задатке који предстоје после избора и неопходност добре коалиционе сарадње са досадашњим партнером Српском напредном странком. Свесна је, како каже, тежине економске ситуације у којој се земља налази а из које је могуће изаћи једино континуираном политиком реформи које предводи лидер СНС-а и председник владе Александар Вучић.

На трибини је приказан филм снимљен на градилиштима у Белорусији где Богољуб Карић зида милионе квадратних метара стамбено-пословних објеката. Личну поруку члановима и симпатизерима Покрета послао је и Богољуб Карић који је рекао да Србија мора да ради и да гради како би сопственим снагама могла да превазиђе све тешкоће јер Србија је јака не колико је велика већ колио је економски способна.
IMG_5133

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име