Kandidat za poslanika Dragomir J. Karić posetio Kragujevac

0
2152

Zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE-BK, Dragomir J. Karić kandidat za poslanika na listi Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje posetio je Kragujevac i u Skupštini grada govorio na tribini pod nazivom „ Privreda Srbije i mogućnosti za saradnju sa zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza.

Tribinu je otvorio Ranko Janić predsednik Gradskog odobra Pokreta SNAGA SRBIJE-BK u Kragujevcu i kandidat za odbornika na listi Srpske napredne stranke.

Predsednik Gradskog odbora PSS-BK Ranko Janić poručio je da će Pokret nastojati da kao deo buduće vlasti opravda poverenje koje građani ukazuju toj koaliciji.Podržavamo sve napore Skupštine grada i gradonačelnika Radomira Nikolića da se situacija u Kragujevcu, posebno u javnom sektoru, stabilizuje i unapredi.

IMG_5097

U svom nadahnutom, motivacionom govoru izrazio je očekivanje da će lider partije Bogoljub Karić uskoro biti u svojoj Srbiji istakavši da on lično neće štedeti napora da pomogne u njegovom povratku. Janjić je najavio I gosta tribne koji se obratio okupljenima, koalicionog partnera iz redova SNS-a, narodnog poslanika Gorana Kovačevića.

Kovačević je rekao da je svestan različitosti naših političkih partija, ali prema njegovim rečima hrabri ljudi se uvek nekako sretnu i pronadju, i mi smo se pre 5 godina nasli i od tada smo zajedno. – Gradski odbor SNS-a u Kragujevcu ima brojne političke neprijatelje, ali u Pokretu SNAGA SRBIJE-BK znamo da imamo iskrenog prijatelja. Dobri smo jer smo tim koji hoće da menja Srbiju!, Neko će reći da to nije težak posao, a mi kažemo da radimo ono što najbolje možemo i znamo. Za sve one koji su se borili, kao porodica Karić, ovo je vreme koje pruža šansu. Pruža raličite šanse uspešnim ljudima sa idejom I vizijom. U Krajugevcu ne postoji politička opcija jača od nas, opcija koja može da radi bolje, zaključio je Kovačević.

IMG_5123

Dragomir J. Karić, zamenik predsednika, pozvao je članstvo da sa novim entuzijazmom i stvaralačkim idejama uđe ne u izborno nadmetanje na propustima i greškama prošlosti, već u bitku za Srbiju budućnosti. Srbiju koja će biti podizana na temeljima najsavremenijih tehnoloških dostignuća u svetu. Koalicija okupljena oko Srpske Napredne Stranke „ Srbija pobedjuje“, sigurno pobedjuje poručio je Karić u Kragujevcu i dodao da perspektivu zemlje vidi u poljoprivredi. Imali smo problem prezaduženosti Srbije, medjutim uz mukotrpan rad premijera Aleksandra Vučića i njegovog tima saradnika situacija se stabilizovala. Moramo raditi na okupljanju svih naših ljudskih resursa u kojoj će svaki čovek raditi ono što najbolje zna, pa makar da izvozi Bogoljubovu „zelenu salatu“, koju smo nažalost u skoroj prošlosti mi uvozili! Dakle, hoćemo Srbiju koja čvrsto stoji na sopstvenim temeljima i u kojoj ćemo uspeti da nezaposlenost svedemo na 1 odsto, kao što je to u ovom trenutku jedino uspela Belorusija. Karić se založio za nastavak dobrih odnosa sa Rusijom, Belorusijom,svim zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza. Dragomir J. Karić pozvao je članstvo da na izbore izađe kao na proslavu praznika i glasa za listu Srpske Napredne Stranke – Srbija pobedjuje da bi Srbija i zaista mogla da pobedi ova krizna vremena!
IMG_5101

Predsednica IO GO Persa Minjović iznela je plan aktivnosti u narednom periodu, zadatke koji predstoje posle izbora i neophodnost dobre koalicione saradnje sa dosadašnjim partnerom Srpskom naprednom strankom. Svesna je, kako kaže, težine ekonomske situacije u kojoj se zemlja nalazi a iz koje je moguće izaći jedino kontinuiranom politikom reformi koje predvodi lider SNS-a i predsednik vlade Aleksandar Vučić.

Na tribini je prikazan film snimljen na gradilištima u Belorusiji gde Bogoljub Karić zida milione kvadratnih metara stambeno-poslovnih objekata. Ličnu poruku članovima i simpatizerima Pokreta poslao je i Bogoljub Karić koji je rekao da Srbija mora da radi i da gradi kako bi sopstvenim snagama mogla da prevaziđe sve teškoće jer Srbija je jaka ne koliko je velika već kolio je ekonomski sposobna.
IMG_5133

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime