Из Барајева послата порука ПСС-БК за бољи живот грађана престонице

0
3491

У препуној сали Дома културе у Барајеву, у недељу је одржана изборна скупштина Општинске организације Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић у овој београдској општини.

Делегати су једногласно, уз велики аплауз изабрали Општински одбор, Надзорни одбор и председника. За председника је изабран Радисав Минић, досадашњи председник који је у досадашњем раду показао изузетне резултате, због чега је награђен аплаузом у сали.

У досадашњем раду, општинска организација у Барајеву је учланила више стотина нових чланова и формирала месне одборе у свим месним заједницама општине.

Јачаћемо и даље организацију, рекао је Минић и постаћемо утицајна странка у Барајеву. У досадашњем раду смо упознали све проблеме које тиште грађане у тој општини и настојаћемо да сами као и са другим политичким партијама са којима делимо исте програме учинимо све да се ти проблеми решавају.

Новоизабрани председник Радисав Минић се после избора захвалио изузетној подршци своје породице и сарадницима у Градској организацији и обећао да ће рад у наредном периоду бити са још више резултата.

Скупу су присуствовали представници других странака, општинских организација из Београда и грађани.

Перса Мињовић, председница Извршног одбора Главног одбора се после избора органа у Барајеву обратила скупу у име руководства Покрета, честитала на успешно завршеној скупштини и изразила веру у даљи успешан рад ове општинске организације.

Активним учешћем Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у градској власти залагаћемо се за бољи живот грађана престонице поручила је Душанка Новаковић, координатор ИО ГО за Београд.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име