ПСС-БК ПОЖАРЕВАЦ спеман да допринесе развоју града

0
2903

После изузетног ангажовања на обнови градске организације Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић у Пожаревцу, чланови Покрета су свој рад крунисали избором својих органа на седници Изборне Скупштине одржане 24. децембра ове године. На седници су сумирали досадашње резултате рада, учлањено је преко 250 нових чланова, а бројне добротворне активности су остале запамћење у старачким домовима, установама дечје заштите, образовним и едукативним семинарима. Посебно је значајна активност на терену, где су чланови остварили контакт са житељима непосредно и где су формирани месни одбори за сваку месну заједницу.

Новоизабрана председница Весна Петровић, по занимању приватни предузетник је обраћајући се скупу посебно дала акценат на спремност те организације да у будућем раду јача и да се припрема за успешно учешће на наредним изборима. „Сматрам да Покрет СНАГА СРБИЈЕ може да допринесе развоју Града Пожаревца и да можемо бити кључна спона на реализацији пројекта и инвестиција које покреће лидер Покрета Богољуб Карић“, рекла је на крају Весна Петровић.

Скупштини су присуствовали представници других странака, а такође су присуствовали и Перса Мињовић, председница Извршног одбора Главног одбора и чланови др Злата Лончар Ћетковић и Марко Биљић.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име