И КИКИНДА ВАПИ ЗА ЕКОНОМСКОМ РЕВОЛУЦИЈОМ

0
2276

И у Кикинди, граду у Северном Банату становништва је све мање, млади одлазе у свет и то планирају још у току школовања, они који раде у малобројним фирмама закључују уговоре о раду свака три месеца. Тако Град који има простране улице, чист је и светао у себи крије бољке од којих болује цела Србија.

У току предходних година активност општинске организације Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК у Кикинди је била у степену одржавања, чекајући повратак лидера и локалне изборе који сваку странку оживе и дају јој прилику у борби за власт.

Делегација испред Извршног избора Главног одбора коју су чинили Марко Биљић, Мирко Стаменковић и др Злата Лончар Ћетковић су у целодневној посети са председником организације Предрагом Красићем извршили знатну ревизију чланства, али и укључили нове чланове у рад општинске организације. Формиран је привремени орган који је себи првенствено ставио у задатак учлањивање нових чланова и стварање услова за квалитетнији рад. На челу привременог органа је изабран Предраг Красић, а за подпредседницу Надицу Вучинић Црквењаков.

Делегација Извршног одбора је у повратку за Београд обишла пословну просторију Градског одбора Зрењанин у присуству председника Горана Јовановића и члана одбора Рада Стајића.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име