ПСС-БК ће подржати локалне изборе у Аранђеловцу и листу СНС-а

0
2659

Заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК Драгомир Ј. Карић и председница Извршног одбора Главног одбора Покрета Перса Мињовић посетили су данас поводом локалних избора општину Аранђеловац.

Циљ посете је да се са члановима ПСС-БК и коалиционим партнерима усагласе активности пред локалне изборе у тој општини у којој је на власти Српска напредна странка /СНС/.

Представници и функционери Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК /ПСС-БК/ састали су се током дана са челницима општине Аранђеловац и са члановима СНС-а са којима ће ПСС-БК наступити на поменутим изборима 4. марта ове године у коалицији.

Састанку представника ПСС-БК са члановима СНС-а осим Карића и Мињовићеве присуствовао је и Ранко Јањић председник Градског одбора Крагујевац, председник Општинског одбора Немања Перишић  и председник Надзорног одбора Милош Вучинић. Испред СНС-а присутан је био народни посланик Милосав Милојевић који је и председник ОО СНС Аранђеловац. Састанку је присуствовала и Марија Прековић саветник председника општине Аранђеловац.Листа окупљена око СНС у том граду носи назив „Александар Вучић – Зато што волимо Аранђеловац – Српска напредна странка“.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име