Formirano Povereništvo PSS BK u Beloj Palanci

0
2084

Pokret SNAGA SRBIJE-BK u Pirotskom okrugu uspeo je da za kratko vreme formira Povereništvo U Beloj Palanci. Sastanku u Pirotu i Beloj Palanci su prisustvovali Predsednica Izvšnog odbora Glavnog odbora gospođa Persa Minjović, Marko Biljić, član IO GO, predsednik Pirotskog Okruga i predsednik Gradskog odbora PSS BK –Milorad Pejić i predsednik OO PSS BK Babušnica Zoran Milenković. Za poverenika PSS BK u Beloj Palanci postavljen je Nikolić Radiša, privatni preduzetnik.

Predsednica IO GO Persa Minjović iznela je plan aktivnosti u narednom periodu, zadatke koji nam predstoje u vezi najavljenih izbora i neophodnost dobre koalicione saradnje sa dosadašnjim partnerom Srpskom naprednom strankom.

Nikolić Radiša je istakao dosadasšnju dobru saradnju sa SNS i očekivanja da će PSS BK u Beloj Palanci znatno ojačati i samostalno smoći snage da izmeri snagu na lokalu.

Presednik Pirotskog okruga Milorad Pejić, izneo je program aktivnosti PSS BK u Pirotskom okrugu i očekivanja da će se ubrzo formirati organizacija u Dimitrovgradu.

Zajedničko neformalno druženje nastavljeno je sa koalicionim partnerima iz SNS, koji su dali punu podršku formiranju organizacije PSS BK u Beloj Palanci.
IMG_7072

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime