Формирано Повереништво ПСС БК у Белој Паланци

0
2340

Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК у Пиротском округу успео је да за кратко време формира Повереништво У Белој Паланци. Састанку у Пироту и Белој Паланци су присуствовали Председница Извшног одбора Главног одбора госпођа Перса Мињовић, Марко Биљић, члан ИО ГО, председник Пиротског Округа и председник Градског одбора ПСС БК –Милорад Пејић и председник ОО ПСС БК Бабушница Зоран Миленковић. За повереника ПСС БК у Белој Паланци постављен је Николић Радиша, приватни предузетник.

Председница ИО ГО Перса Мињовић изнела је план активности у наредном периоду, задатке који нам предстоје у вези најављених избора и неопходност добре коалиционе сарадње са досадашњим партнером Српском напредном странком.

Николић Радиша је истакао досадасшњу добру сарадњу са СНС и очекивања да ће ПСС БК у Белој Паланци знатно ојачати и самостално смоћи снаге да измери снагу на локалу.

Преседник Пиротског округа Милорад Пејић, изнео је програм активности ПСС БК у Пиротском округу и очекивања да ће се убрзо формирати организација у Димитровграду.

Заједничко неформално дружење настављено је са коалиционим партнерима из СНС, који су дали пуну подршку формирању организације ПСС БК у Белој Паланци.
IMG_7072

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име