Dragomir J. Karić: Radujem se imenovanju Milanke za počasnog konzula, to je dobra vest za Srbiju (VIDEO)

0
2113

Ovo je drugi put kako je titula počasnog konzula dodeljena porodici Karić, pošto je narodni poslanik Dragomir J. Karić 2013. godine postao počasni konzul Republike Belorusije.

“Ovo je događaj koji raduje ne samo mene kao Bogoljubovog brata nego i kao Srbina, kao čoveka koji je deo porodice koja je ceo svoj život posvetila saradnji Srbije i svih zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza. Sama činjenica da ovom prijemu prisustvuju najvažnije ličnosti našeg političkog i javnog života, od predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa suprugom, predsednice srpskog parlamenta Maje Gojković, mnogi ministri, svi prijatelji Milanke i cele porodice Karić predstavlja pravi impuls onome što radi premijer Aleksandar Vučić na stvaranju dobre klime za investiranje“, kaže narodni poslanik Dragomir J. Karić.

MIFO6754_1024x683

“Posebna mi je čast i zadovoljstvo što je počasni konzul Kazahstana u Srbiji poslanica Srpske napredne stranke gospođa Milanka Karić. Izuzetno je važno da je to država koja je veoma prijateljska i sa kojom imamo već desetinu godina tradicionalno dobre bilateralne odnose, a od pre dvadeset godina upostavili smo i diplomatske“, istakla je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.

ZDF_3495_1024x682

IMG_0342_1024x683

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime