Драгомир Ј. Карић: Радујем се именовању Миланке за почасног конзула, то је добра вест за Србију (ВИДЕО)

0
2111

Ово је други пут како је титула почасног конзула додељена породици Карић, пошто је народни посланик Драгомир Ј. Карић 2013. године постао почасни конзул Републике Белорусије.

“Ово је догађај који радује не само мене као Богољубовог брата него и као Србина, као човека који је део породице која је цео свој живот посветила сарадњи Србије и свих земаља бившег Совјетског Савеза. Сама чињеница да овом пријему присуствују најважније личности нашег политичког и јавног живота, од председника Србије Томислава Николића са супругом, председнице српског парламента Маје Гојковић, многи министри, сви пријатељи Миланке и целе породице Карић представља прави импулс ономе што ради премијер Александар Вучић на стварању добре климе за инвестирање“, каже народни посланик Драгомир Ј. Карић.

MIFO6754_1024x683

“Посебна ми је част и задовољство што је почасни конзул Казахстана у Србији посланица Српске напредне странке госпођа Миланка Карић. Изузетно је важно да је то држава која је веома пријатељска и са којом имамо већ десетину година традиционално добре билатералне односе, а од пре двадесет година упоставили смо и дипломатске“, истакла је председница Скупштине Србије Маја Гојковић.

ZDF_3495_1024x682

IMG_0342_1024x683

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име