Драгомир Ј. Карић: ПСС-БК спреман да се укључи у опоравак нишавског округа (ВИДЕО)

0
2224

Нови координатор Покрета СНАГА СРБИЈЕ-Богољуб Карић за нишавски округ је Љубомир Радуловић, а на састанку Градског одбора члановима су се обратили и Драгомир Ј. Карић, заменик председника Покрета, Перса Мињовић, предеднница Извршног одбора Главног одбора и Саша Миливојевић, председник Градског одбора.

Они су подсетили на постигнуте резултате у претходниом периоду, а Саша Миливојевић истакао је да је организовано десетак акција чији је циљ био промовисање и омасовљење Покрета у овом граду. Потписано је неколико стотина приступница, пре свега од стране младих људи, који након повратка лидера Богољуба Карића још више верују у његову идеју.

„Формирани су ресорни одбори на нивоу градског одбора, доказ да ресорни одбори добро раде је и рад одбора за грађевинарство, односно долазак привредника из овог краја који су заинтересовани за пројекте које ће компанија БК реализовати широм Србије, истао је Миливојевић

Привредници су разговарали и са Велибором Стевићем, генералним секретаром Удружења индустијалаца и предузетника Србије које броји више од три хиљаде људи.

Перса Мињовић, председница Извршног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК нагласила је да је повод ове посете жеља да се ојача Покрет добрим и вредним људима и управо зато је на место координатора именован Љубомир Радуловић, дипломирани економиста и привредник.

„Именовање новог координатора за нишавски округ допринеће се квалитетнијем јачању организације Покрета и довођењу нових чланова, пре свега људи који се баве породичним предузећима, нагласио је Драгомир Ј. Карић, заменик председника Покрета.

„Саша Миливојевић је, као председник градског одбора, упућен у планове и програме Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић које планирамо да реализујемо поготово када је реч о грађевинарству и подизању објеката у Нишу и нишавском округу. То ће омогућити отварање нових фабрика за производњу што значи и ових радних места. Руководство Покрета подржава рад Миливојевића и спремни смо да пружимо сву помоћ јер на пролеће почињу и први конкретни радови у Нишу и нишавском округу , истако је Драгомир Ј.Карић.

„Радује ме снага и енергија коју сам видео. Толико младих људи, толико предузетника, толико заинтересованих за сарадњу и за подизање Покрета. То су углавном инжењери, лекари, правници и много младих људи који су спремни да се са својим знањем укључе у рад и изградњу, стабилизацију целог овог региона. Задовољан сам што видим потенцијал међу грађанима, вољу и жељу председника Александра Вучића да помогне нишком региону што и ради довођењем нових инвеститора. То је шанса да и Покрет СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић са Удружењем предузетника и индустраијалаца за развој малих и средњих предузећа покаже своје могућности на челу са Богољубом Карићем и започнеу опоравак некада веома развијене нишке привреде. Верујем да Србија има снаге и да ће бити сутра много боље него што је то данас, нагласио је он.

Састанку су поред чланова Градаког одбора присуствовали су и председници одбора из нишавског округа.

 

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име