Dragomir J. Karić položio poslaničku zakletvu / Srbija će biti još jača i stabilnija

0
2035

Narodni poslanik Dragomir J. Karić položio je danas zakletvu u Narodnoj skupštini Srbije. Njegov mandat je verifikovan 3. avgusta, ali zbog zdravstvenih problema izazvanih korona virusom on nije mogao tog dana da sa ostalim poslanicima prisustvuje svečanoj ceremoniji.

– Čvrsto verujem da ćemo u ovom novom sazivu Parlamenta, kao narodni tribuni, kao ljudi kojima su građani Srbije dali svoje poverenje, mnogo učiniti da njihov život postane kvalitetniji, i da će Skupština kao nosilac zakonodavne vlasti da svojim radom bude na ponos svima. Sa još troje poslanika iz redova Pokreta Snaga Srbije, a kao deo poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – za našu decu“, maksimalno ću se truditi da doprinesem poboljšanju standarda svih građana, ali i kvalitetnijim odnosima Srbije sa ostalim zemljama u svetu – poručio je Karić, koji je član grupa prijateljstava sa 75 država i predsednik Parlamentarne grupe prijateljstva sa Belorusijom.

Narodni poslanik Dragomir J. Karić je član i skupštinskog Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku i u njegovom radu aktivno učestvuje.

– Izborna lista „Aleksandar Vučić – za našu decu“ odnela je ubedljivu pobedu na izborima. Narod je pokazao kojim putem želi da ide Srbija. Na svima nama je da pratimo put prosperiteta koji je trasirao predsednik Vučić i da damo sve od sebe, svako u svojoj oblasti delovanja, da se Srbija učvrsti na liderskoj poziciji ne samo na Balkanu nego i u celoj jugoistočnoj Evropi. Nikakva korona ne sme biti prepreka. Mi ćemo iz svega ovoga izaći još jači i stabilniji – naglasio je Karić.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime