Драгомир Ј. Карић положио посланичку заклетву / Србија ће бити још јача и стабилнија

0
2036

Народни посланик Драгомир Ј. Карић положио је данас заклетву у Народној скупштини Србије. Његов мандат је верификован 3. августа, али због здравствених проблема изазваних корона вирусом он није могао тог дана да са осталим посланицима присуствује свечаној церемонији.

– Чврсто верујем да ћемо у овом новом сазиву Парламента, као народни трибуни, као људи којима су грађани Србије дали своје поверење, много учинити да њихов живот постане квалитетнији, и да ће Скупштина као носилац законодавне власти да својим радом буде на понос свима. Са још троје посланика из редова Покрета Снага Србије, а као део посланичке групе „Александар Вучић – за нашу децу“, максимално ћу се трудити да допринесем побољшању стандарда свих грађана, али и квалитетнијим односима Србије са осталим земљама у свету – поручио је Карић, који је члан група пријатељстава са 75 држава и председник Парламентарне групе пријатељства са Белорусијом.

Народни посланик Драгомир Ј. Карић је члан и скупштинског Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику и у његовом раду активно учествује.

– Изборна листа „Александар Вучић – за нашу децу“ однела је убедљиву победу на изборима. Народ је показао којим путем жели да иде Србија. На свима нама је да пратимо пут просперитета који је трасирао председник Вучић и да дамо све од себе, свако у својој области деловања, да се Србија учврсти на лидерској позицији не само на Балкану него и у целој југоисточној Европи. Никаква корона не сме бити препрека. Ми ћемо из свега овога изаћи још јачи и стабилнији – нагласио је Карић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име