Dragan Milovanov: PSS-BK ima konkretan plan za opštinu KULA (VIDEO)

0
2556

Dragan Milovanov, privatni preduzetnik – tekstilni inženjer, izabran je za predsednika Opštinskog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić, koji je formiran u Kuli.

Izbornoj Skupštini prisustvovao je Dragomir J. Karić, narodni poslanik i zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE – BK.

“U narednom period nas čekaju brojni zadaci. Ono što je mene navelo da se prihvatim ove velike obaveze pre svega je ostvarivanje ciljeva i programa našeg lidera i velikog vizionara gospodina Bogoljuba J. Karića i njegovih saradnika. Koristićemo svaku priliku da damo konkretne predloge i da se naši predlozi uvaže. Takođe ćemo se truditi da učešćem na izborima ostvarimo učešće u vlasti i da damo konkretan doprinos za Kulsku opštinu. Trudićemo se da sa koalicionim partnerima ostvarimo odličnu saradnju uz međusobno uvažavanje i razumevanje”, rekao je Milovanov posle izbora.

Poslanik Dragomir J. Karić posebno je pohvalio okupljanje novih članova.

“Kula ima potencijal da postane jedna od najrazvijenijih opština u Zapadno-bačkom okrugu, razvojem banjskog turizma, aktiviranjem postojeća tri termalna izvora koji su neiskorišćeni već 30 godina. Odlično znamo šta sve donosi i koje blagodeti pruža banjski turizam. To je šansa za masovno zapošljavanje. Potrebno je ostvariti neposredan kontakt sa građanima i upoznavati ih sa našim ciljevima i programima. Takođe planiramo da pokrenemo proizvodnju hrane na malim posedima, odnosno plasteničku proizvodnju”, istakao je Karić.

On je prisutnima govorio i o drugim planovima Pokreta i BK grupe u oblasti građevinarstva u zemlji i svetu.

Inače, na osnovu izveštaja o radu privremenog organa u Kuli, konstatovano je da je za veoma kratko vreme okupljen je veliki broj članova. Posle analize stanja u Kuli, ostvaren je kontakt s mladim i perspektivnim ljudima koji su željni dokazivanja i rada, a takođe i promena u opštini kroz organizovanje raznih humanitarnih akcija, sportskih i muzičkih manifestacija, kao i raznih edukativnih programa.

Rad se zasniva na okupljanju mladih I žena, kao i osnivanju Mesnih odbora Kula, Crvenka, Sivac, Kruščić, pogotovu što se radi o veoma brojnom Pokretu kao što je Pokret SNAGA SRBIJE – BK.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime