Драган Милованов: ПСС-БК има конкретан план за општину КУЛА (ВИДЕО)

0
2610

Драган Милованов, приватни предузетник – текстилни инжењер, изабран је за председника Општинског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић, који је формиран у Кули.

Изборној Скупштини присуствовао је Драгомир Ј. Карић, народни посланик и заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК.

“У наредном период нас чекају бројни задаци. Оно што је мене навело да се прихватим ове велике обавезе пре свега је остваривање циљева и програма нашег лидера и великог визионара господина Богољуба Ј. Карића и његових сарадника. Користићемо сваку прилику да дамо конкретне предлоге и да се наши предлози уваже. Такође ћемо се трудити да учешћем на изборима остваримо учешће у власти и да дамо конкретан допринос за Кулску општину. Трудићемо се да са коалиционим партнерима остваримо одличну сарадњу уз међусобно уважавање и разумевање”, рекао је Милованов после избора.

Посланик Драгомир Ј. Карић посебно је похвалио окупљање нових чланова.

“Кула има потенцијал да постане једна од најразвијенијих општина у Западно-бачком округу, развојем бањског туризма, активирањем постојећа три термална извора који су неискоришћени већ 30 година. Одлично знамо шта све доноси и које благодети пружа бањски туризам. То је шанса за масовно запошљавање. Потребно је остварити непосредан контакт са грађанима и упознавати их са нашим циљевима и програмима. Такође планирамо да покренемо производњу хране на малим поседима, односно пластеничку производњу”, истакао је Карић.

Он је присутнима говорио и о другим плановима Покрета и БК групе у области грађевинарства у земљи и свету.

Иначе, на основу извештаја о раду привременог органа у Кули, констатовано је да је за веома кратко време окупљен је велики број чланова. После анализе стања у Кули, остварен је контакт с младим и перспективним људима који су жељни доказивања и рада, а такође и промена у општини кроз организовање разних хуманитарних акција, спортских и музичких манифестација, као и разних едукативних програма.

Рад се заснива на окупљању младих И жена, као и оснивању Месних одбора Кула, Црвенка, Сивац, Крушчић, поготову што се ради о веома бројном Покрету као што је Покрет СНАГА СРБИЈЕ – БК.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име