Доказана постојаност Карићевог Покрета у нишкој општини Пантелеј (ВИДЕО)

0
2736

Уз интонирање химне Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК „Србијо мајко“ одржана је редовна изборна скупштина Градске организације Пантелеј у граду на Нишави.

Поред многобројних делегата Скупштине, уважених гостију, медија, представника политичких странака наших коалиционих партнера, посебна захвалност исказана је функционерима Покрета предвођених замеником председника Драгомиром Ј. Карићем.

Седницом је руководило радно председништво које је на основу правилника о организацији и избору органа радило по утвђеном дневном реду.

По спроведеном поступку, и критеријумима за избор чланова органа, обављеним консултацијама, делегати Скупштине једногласно су изабрали надзорни одбор,  општински одбор и председника Слободана Давидовића, дипломираног инжењера и економисту.

Општински одбор Покрета СНАГА СРБИЈЕ БК Пантелеј од оснивања 2004. године по својим ефективним активностима је носилац и увек међу првима у Нишу и Нишавском округу.

Захваљујући упорности и ефикасности истрајних чланова доказан је опстанак и постојање Покрета са више стотина новоучлањених кроз акције под организацијом председника Градског одбора Сашом Миливојевићем и Љубомиром Радуловићем, координатором за Нишавски округ.

Сходно малим индустријским потенцијалом и територијалној подељености на четири градска и 12 сеоских насеља овај Општински одбор опстаје и постоји 14. година и својим акцијама је виђен на политичкој сцени и свим акцијама као својеврсна снага града.

Главни циљ новог одбора је припрема организационо и кадровски, да покажу да имају потенцијала, снаге, воље и могућности за наредне изборе.

„ У циљу наставка континуитета акивности, промоцији и презентацији овог Покрета пристао сам на предлог колега да будем један од кандидата за председника овог Општинског одбора у овом изборном циклусу, сматрајући то својом моралном одговорношћу према Покрету, чланству, визији и мисији нашег лидера господина Богољуба Карића да у скоријој будућности будемо друга политичка опција на политичком пољу Србије“ – рекао је Давидовић.

Посебан сегмент у наредним активностима даћемо организацији и деловању омладинске органзације, активу жена, привредника, незапослених и пензионера који имају своје специфичне проблеме које треба решавати, поручили су новоизабрани чланови одбора.

Присутнима се обратио и заменик предсдника ПСС-БК Драгомир Ј. Карић истакавши да Покрет све више постаје снага Србије, тренутно у политичкој коалицији са Српском напредном странком која са својим коалиционим партнерима са успехом унапређује економске реформе уз стабилни буџет, стално смањење незапослености уз побољшање породичног и друштвеног буџета захваљујући отварању нових радних места у новим фабрикама и инвестиционим улагањима у којима свој део све више узима и учешће компанија Карић.

 

 

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име