Bogoljubu Kariću Plaketa Unije zanatlija i preduzetnika region Južna Srbija (VIDEO)

0
2269

Na svečanosti koja se tradicionalno organizuje u čast dobitnika ovog prestižnog priznanja plaketa “ Ličnost godine“ uručena je narodnom poslaniku Dragomiru J. Kariću, bratu Bogoljuba J. Karića koji je zbog ranije preuzetih, mnogobrojnih, poslovnih obaveza bio sprečen da prisustvuje ovoj manifestaciji.

Kako stoji u obrazloženju, plaketa se Bogoljubu J. Kariću dodeljuje za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji zanatsva i preduzetništva. Uručujući priznanje, Srećko Dokić, predsednik Unije zanatlija i preduzetnika region Južna Srbja, rekao je da nagrada odlazi u prave ruke apostrofirajući da napredak privrede jedne zemlje zavisi od malih i srednjih preduzeća u čemu je BK Grupa, kojom već decenijama uspešno rukovodi Bogoljub Karić, osvedočeni pionir na našim prostorima.

Dokić je podsetio da je BK Grupa nedavno u Parizu na “Global Trade Leaders Group” manifestaciji dobila zlatnu medalju za kvalitet u oblasti preduzetnistva.

Zahvalivši na nagradi poslanik Dragomir J. Karić rekao je da ovakva priznanja u sopstvenoj zemlji podižu moral i imaju snagu „vetra u leđa“ !: – Plaketa je znak da smo kao kompanija na dobrom putu a predstavlja i značajan podstrek da nastavimo da se razvijamo i budemo još bolji što nam je i namera. Dragomir J. Karić zahvalio je prisutnima na podršci i preneo blagodarnost, i pozdrave brata Bogoljuba.

Osim Bogoljubu J. Kariću plaketa Unije zanatlija i preduzetnika region Južna Srbija za “ Lice godine“ uručena je Dragani Sotirovski, načelnici Nišavskog upravnog okruga.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime