Богољубу Карићу Плакета Уније занатлија и предузетника регион Јужна Србија (ВИДЕО)

0
2294

На свечаности која се традиционално организује у част добитника овог престижног признања плакета “ Личност године“ уручена је народном посланику Драгомиру Ј. Карићу, брату Богољуба Ј. Карића који је због раније преузетих, многобројних, пословних обавеза био спречен да присуствује овој манифестацији.

Како стоји у образложењу, плакета се Богољубу Ј. Карићу додељује за изузетан допринос развоју и афирмацији занатсва и предузетништва. Уручујући признање, Срећко Докић, председник Уније занатлија и предузетника регион Јужна Србја, рекао је да награда одлази у праве руке апострофирајући да напредак привреде једне земље зависи од малих и средњих предузећа у чему је БК Група, којом већ деценијама успешно руководи Богољуб Карић, осведочени пионир на нашим просторима.

Докић је подсетио да је БК Група недавно у Паризу на “Global Trade Leaders Group” манифестацији добила златну медаљу за квалитет у области предузетниства.

Захваливши на награди посланик Драгомир Ј. Карић рекао је да оваква признања у сопственој земљи подижу морал и имају снагу „ветра у леђа“ !: – Плакета је знак да смо као компанија на добром путу а представља и значајан подстрек да наставимо да се развијамо и будемо још бољи што нам је и намера. Драгомир Ј. Карић захвалио је присутнима на подршци и пренео благодарност, и поздраве брата Богољуба.

Осим Богољубу Ј. Карићу плакета Уније занатлија и предузетника регион Јужна Србија за “ Лице године“ уручена је Драгани Сотировски, начелници Нишавског управног округа.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име