Богољуб Ј. Карић: Правите децу и победа је наша, јер породица је најсигурније место!

0
3020

Драги моји,

После више од 50 година успешног рада, породица Карић и даље ради пуном паром. У току је изградња мултифункционалног комплекса „Мinsk World“ којим можемо свету да покажемо како СРБИ РАДЕ И ГРАДЕ.

Пројекат изградње је највећи такве врсте који је БК ГРУПА радила до сада, комплекс ће бити изграђен на бившем градском аеродрому Минск-1, површине 3 милиона м2 и предвиђен је за „град у оквиру града“. То значи да ће се све потребно за свакодневни живот налазити унутар новог комплекса. „Мinsk World“ ће имати сопствени Међународни финансијски центар, затим, стамбене зграде, тржни центар, као и спортско рекреативни простор и јавне баште, који ће пружити смештај за више од 35.000 људи и створити радна места за око 27.000 локалних становника.

Циљ нам је и жеља да у Србији пробудимо некада моћну српску индустрију изградњом оваквих грађевина и запошљавањем наших људи на оваквим пројектима у Београду, Новом Саду, Нишу, Пироту, Крагујевцу… Овај пројекат је од великог значаја за привреду Републике Србије, на првом месту јер подразумева извоз материјала и производа широког асортимана (пвц, керамика, дрво…), а затим и послове за људе из Србије. Најважније нам је да нам деца остану у својој домовини како би могли заједничким снагама да стварамо јаку Србију, која може да пружи својим становницима економски и материјални статус погодан за просперитет и заснивање породице.

ПРАВИТЕ ДЕЦУ И ПОБЕДА ЈЕ НАША, ЈЕР ПОРОДИЦА ЈЕ НАЈСИГУРНИЈЕ МЕСТО!

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име