Bogoljub J. Karić: Činim sve da svoj uspeh prenesemo i na našu voljenu Srbiju

0
2699

Dragi moji,

Srbiju ponovo pokušavaju da zaustave u naporu da prebrodi krize u koje su je gurali jer je htela da bude svoje na svome!

Činim sve da svoj uspeh prenesemo i na našu voljenu Srbiju, da posle toliko godina iksušenja u kojem se nalazio naš narod, vratimo mu ponos i veru u sebe… I na najboljem smo putu da državu učinimo prosperitetnom, koja će moći da parira svim izazovima onima koje bi da nas zaustave na putu ekonomskog oporavka.

Mi smo primer, naša kompanija BK grupa, da nas niko ne može sprečiti da idemo u korak sa najboljima i najuspešnijima u svetu. Danas samo zvanično među sto najboljih građevinskih kompanija. I zato moramo da budemo uporni, hrabri i da verujemo u sopstvene sposobnosti.

Pre mnogo vremena su mi rekli da pod ovim nebom za mene nema nade da uspem što se tiče biznisa,ali danas ja mogu svima da stanem na crtu i da svojim delima dokažem svima koji su bili protiv mene da sam uspeo jer danas se moja porodična kompanija nalazi na 23. mestu u svetu. A, i cilj nam je da svakim danom rastemo sve više i više. Zato u ovom trenutku moramo da smanjimo stopu nezaposlenosti, povećamo kvalitet života našeg stanovništva i dupliramo natalitet, jer nam je važno da imamo što više dečijih osmeha.

Vaš Bogoljub J. Karić

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime