Богољуб Ј. Карић: Чиним све да свој успех пренесемо и на нашу вољену Србију

0
2770

Драги моји,

Србију поново покушавају да зауставе у напору да преброди кризе у које су је гурали јер је хтела да буде своје на своме!

Чиним све да свој успех пренесемо и на нашу вољену Србију, да после толико година иксушења у којем се налазио наш народ, вратимо му понос и веру у себе… И на најбољем смо путу да државу учинимо просперитетном, која ће моћи да парира свим изазовима онима које би да нас зауставе на путу економског опоравка.

Ми смо пример, наша компанија БК група, да нас нико не може спречити да идемо у корак са најбољима и најуспешнијима у свету. Данас само званично међу сто најбољих грађевинских компанија. И зато морамо да будемо упорни, храбри и да верујемо у сопствене способности.

Пре много времена су ми рекли да под овим небом за мене нема наде да успем што се тиче бизниса,али данас ја могу свима да станем на црту и да својим делима докажем свима који су били против мене да сам успео јер данас се моја породична компанија налази на 23. месту у свету. А, и циљ нам је да сваким даном растемо све више и више. Зато у овом тренутку морамо да смањимо стопу незапослености, повећамо квалитет живота нашег становништва и дуплирамо наталитет, јер нам је важно да имамо што више дечијих осмеха.

Ваш Богољуб Ј. Карић

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име