Амбасада Марока пријемом обележила празник *ФОТО/ВИДЕО

0
2515

Амбасада Краљевине Мароко у Србији обележила је свечаним пријемом у хотелу Хајат у Београду национални празник, 30. јул „Дан Круне“.

Амбасадор Марока у Србији Његова Екселенција Абделах Загоур, службеници амбасаде и други држављани Марока прославили су празник који се слави на дан када је садашњи краљ Мухамед VI пре 17 година ступио на престо.

У поздравном говору амбасадор је подсетио да његова држава није признала независност Косова и похвалио се добром сарадњом између наше две земље. Он је истакао да дипломатски односи између две земље трају већ више од пола века. Такође је нагласио да је током боравка у Београду уживао у гостопримству спрског народа и био у прилици да прати све промене у држави и друштву , и пожелео спрском народу мир и напредак.

Пријему су присуствовали представници државних власти Србије, председници парламента међу којима и народни посланик Драгомир Ј. Карић са сарадницима, представници верских заједница, стране дипломате и личности из културног и јавног живота Србије.

IMG_8931

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име