Ambasada Maroka prijemom obeležila praznik *FOTO/VIDEO

0
2434

Ambasada Kraljevine Maroko u Srbiji obeležila je svečanim prijemom u hotelu Hajat u Beogradu nacionalni praznik, 30. jul „Dan Krune“.

Ambasador Maroka u Srbiji Njegova Ekselencija Abdelah Zagour, službenici ambasade i drugi državljani Maroka proslavili su praznik koji se slavi na dan kada je sadašnji kralj Muhamed VI pre 17 godina stupio na presto.

U pozdravnom govoru ambasador je podsetio da njegova država nije priznala nezavisnost Kosova i pohvalio se dobrom saradnjom između naše dve zemlje. On je istakao da diplomatski odnosi između dve zemlje traju već više od pola veka. Takođe je naglasio da je tokom boravka u Beogradu uživao u gostoprimstvu sprskog naroda i bio u prilici da prati sve promene u državi i društvu , i poželeo sprskom narodu mir i napredak.

Prijemu su prisustvovali predstavnici državnih vlasti Srbije, predsednici parlamenta među kojima i narodni poslanik Dragomir J. Karić sa saradnicima, predstavnici verskih zajednica, strane diplomate i ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije.

IMG_8931

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime